HerNews.gr
DECORNEWS

Κανόνες διακόσμησης για ένα πιο σύγχρονο και μοντέρνο σπίτι

Από τους δημιουργικούς συνδυασμούς χρωμάτων μέχρι τα έπιπλα, το να έχετε ένα μοντέρνο σπίτι, είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε. Δείτε πώς να δώσετε στο σπίτι σας μια φρέσκια, μοντέρνα ενημέρωση με τους παρακάτω κανόνες διακόσμησης.

Κανόνες διακόσμησης για ένα μοντέρνο σπίτι

Less is more, οπότε προσέξτε να μην κάνετε υπερβολικό σχεδιασμό όταν πρόκειται να επιλέξετε τη  διακόσμηση του σπιτιού σας. Λάβετε επίσης υπόψη σας ότι τα πολύ μοντέρνα σχέδια μπορεί μερικές φορές να φαίνονται έντονα και βιομηχανικά, γι’ αυτό εξισορροπήστε τα εισάγοντας ζεστασιά με άφθονο φωτισμό σε στρώσεις, για να προσθέσετε ενδιαφέρον.

Επίσης, ο διακοσμητικός φωτισμός δεν χρειάζεται να φαίνεται για να εντυπωσιάσει, τουλάχιστον όχι όταν είναι απενεργοποιημένος. Ο κρυφός φωτισμός, γνωστός και ως φωτισμός σκιάς, είναι μια σύγχρονη προσέγγιση που χρησιμοποιείται ευρέως για να τονίσει τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και τα υλικά υφής σε ένα μοντέρνο μπάνιο.

Ο κρυφός φωτισμός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να αναδείξετε φινιρίσματα υφής κατευθύνοντας τον φωτισμό κοντά στην επιφάνεια, παρέχοντας λωρίδες φωτός σχεδόν σαν τρεχούμενο νερό.

Σε ένα μοντέρνο σπίτι, τα ράφια μπορούν να λειτουργήσουν ως εγκαταστάσεις μοντέρνας τέχνης από μόνα τους, χωρίς να αποχωριστείτε χιλιάδες ευρώ. Η εμφάνιση αντικειμένων του ίδιου είδους δημιουργεί μια ουσιαστική και σημαντική δήλωση, αλλά τα αντικείμενα που παρουσιάζονται δεν χρειάζεται να είναι υψηλής τέχνης.

Εδώ, μια σειρά από γλάστρες ίδιου μεγέθους έχουν χρησιμοποιηθεί για να στηρίξουν κάθε ένα από τα παραπάνω ράφια με εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Επίσης σε ένα μοντέρνο σπίτι, σίγουρα πρέπει να λείπει η ακαταστασία. Υιοθετήστε λοιπόν πρακτικές και σύγχρονες λύσεις για αποθήκευση. 

Κρύβοντας την ακαταστασία και τα λιγότερο κομψά αντικείμενα, όπως υπολογιστές, ψυγεία ή μπαρ με ποτά, ένα δωμάτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για πολλαπλούς σκοπούς.

Τέλος, το τολμηρό χρώμα είναι ένας τρόπος για να αναπτυχθεί ένας χώρος που έχει φυσικά μικρό αποτύπωμα. Το χρώμα  τραβά την προσοχή σας και επιτρέπει στο μάτι σας να ταξιδεύει σε όλο το μήκος και το ύψος. Οι μικρότεροι χώροι μπορούν να είναι οι πιο αξέχαστοι, αν διατηρήσετε την εστίαση ισχυρή. 

Tips για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας αυτό το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πολύχρωμα ποτήρια: Η νέα τάση στο καλοκαιρινό τραπέζι

Her News

Συμβουλές για να οργανώσετε μια μικρή ντουλάπα με πολλά ρούχα

HerNews ka

Chasalevris customized furniture: Ιδιαίτερη κατασκευή και μοναδικό design επίπλων στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Her News