HerNews.gr
Διεθνή

Κέιν Μπράουν: Έκανε βασεκτομή αφού έμαθε για την τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του

Ο μουσικός της κάντρι Κέιν Μπράουν αποκάλυψε ότι έκανε βασεκτομή αφού έμαθε ότι η σύζυγός του, Κέιτλιν Τζέι ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί.

«Φοβάμαι τα τρία παιδιά. Υποθέτω ότι ήταν σχέδιο του Θεού», είπε ο 30χρονος στο «Bobby Bones Show» την Πέμπτη. «Η Κέιτ με στειρώνει ήδη».

Ο Κέιν Μπράουν ο οποίος έχει τις κόρες του Κίνγκσλεϊ, 4 ετών και Κόντι, 2, με την Κέιτλιν Τζέι, 31 ετών, μοιράστηκε στη συνέχεια λεπτομέρειες σχετικά με τον «άγριο» τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι επρόκειτο να γίνει πατέρας τριών παιδιών.Ο Κέιν Μπράουν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.Ο τραγουδιστής είπε ότι πετούσε με ιδιωτικό αεροπλάνο για το γήπεδο γκολφ του Μάικλ Τζόρνταν όταν του τηλεφώνησε η γυναίκα του για να μοιραστεί τα νέα. Ωστόσο, η κλήση έπεσε αμέσως αφού η Τζέι του είπε ότι νόμιζε ότι ήταν έγκυος.

«Λοιπόν, σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, έλεγα “Θεέ μου, τι συμβαίνει; … Ελπίζω να έχει άδικο”», θυμήθηκε πριν προσθέσει, «Λοιπόν, προσγειώνομαι και μετά είναι έγκυος».

Ο Μπράουν παραδέχτηκε ότι εκείνος και η Τζέι δεν σχεδίαζαν να καλωσορίσουν ένα τρίτο παιδί στην οικογένειά τους εκείνη την περίοδο, αλλά ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν το φύλο του μωρού.

Ο Kane Brown και η Katelyn Jae Brown με τα παιδιά τους.Η Katelyn Jae Brown αγκαλιάζει το μωρό της με την κόρη της.«Είχαμε δύο κορίτσια. Αυτή τη φορά δεν προσπαθήσαμε. Το παιχνίδι μου αν ξέρετε τι λέω είναι δυνατό», είπε αστειευόμενος. «Αποδείχθηκε ότι είναι αγόρι».

Καθώς περίμεναν την άφιξη του γιου τους, η Τζέι, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια, παρότρυνε τον σύζυγό της να κάνει βασεκτομή για να μην έχουν άλλες εκπλήξεις.Ο Kane Brown και η Katelyn Jae Brown στο 36ο Premio Lo Nuestro της Univision το 2024.Ο Μπράουν και ο Τζέι παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2018 μετά από σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας.

Καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί τον Οκτώβριο του 2019 και ακολούθησε η κόρη τους τον Δεκέμβριο του 2021.

Τον Δεκέμβριο του 2023, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το τρίτο τους μωρό και τον επόμενο μήνα, αποκάλυψαν ότι έκαναν αγόρι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποκαλύφθηκε η πιο σέξι γλώσσα του κόσμου και είσαι τυχερός άμα την γνωρίζεις

HerNews ka

Αντζελίνα Τζολί: Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος της σύντροφος – Δισεκατομμυριούχος και κούκλος

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: «Λύγισε» όταν αποκαλύφθηκαν τα αγάλματα της μητέρας και του πατέρα του

HerNews ka