HerNews.gr
Διεθνή

Ισραήλ: Η συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού που τράβηξε selfie για να θυμούνται όλοι τον έρωτά τους & τελικά κατάφεραν να σωθούν

Το ζευγάρι που σώθηκε από το αιματοβαμμένο φεστιβάλ στο Ισραήλ μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη».

Το ζευγάρι τράβηξε μία selfie για να θυμούνται όλοι τον έρωτά τους στο αιματοκυλισμένο rave party από την επίθεση της Χαμάς.

Μιλώντας στο MEGA το ζευγάρι περιέγραψε τις δραματικές εκείνες ώρες που πάλευαν να σωθούν και έπρεπε να μην κάνουν φασαρία, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους μαχητές της Χαμάς.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ζεις μία τέτοια κατάσταση και ξέροντας πως ο καλύτερός μου φίλος βρίσκεται 20 μέτρα μακριά και δεν μπορώ να του φωνάξω, επειδή δεν πρέπει να κάνουμε φασαρία, γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε στόχος στους τρομοκράτες».

Στη συνέχεια το ζευγάρι μίλησε για την χειρότερη εικόνα που αντίκρυσε:

«Νομίζω όταν ήμασταν ξαπλωμένοι στο έδαφος και μου είπε να μη μιλάω, επειδή τους έβλεπε στο αυτοκίνητο δύο μέτρα μακριά από μας, να περνούν με τα όπλα τους και να ψάχνουν κάποιους να πυροβολήσουν. Εκεί συνειδητοποιείς ότι αν κουνηθείς έστω και λίγο και σε δουν και δεν ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν, αν θα σε απαγάγουν… Δεν ξέρεις τίποτα».

Το να τραβήξουν την περίφημη selfie που απεικονίζει τον έρωτά τους ήταν μία μεγάλη στιγμή, όπως λένε.

«Την είδα και αγκαλιαστήκαμε. Θέλαμε να απαθανατίσουμε τη στιγμή για εμάς, για να τη θυμόμαστε αν παραμείνουμε ζωντανοί. Ότι επιβιώσαμε, ότι ήμασταν τόσο κοντά, ότι ήμασταν εκεί μαζί».

«Ήταν ένα αισιόδοξο σενάριο για εμάς, μία στιγμή που θα θέλαμε να θυμόμαστε ότι επιβιώσαμε», κατέληξε το ζευγάρι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόρτζ Κλούνεϊ: Αποκαλύπτει γιατί η πρόταση γάμου στην γυναίκα του ήταν “καταστροφική”

HerNews ka

Eurovision: Η νίκη “πήγε” στην Ιταλία

Her News b

Lily Collins: Της έκλεψαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από το ξενοδοχείο που διέμενε

HerNews ka