HerNews.gr
Σχέσεις

Μήπως ζητάτε πολλά σε μια σχέση;

Όλοι έχουμε κάνει κάνει σχέση όπου νιώθαμε (ή μας είπαν) ότι «ζητάμε πάρα πολλά» από τον σύντροφό μας. Ωστόσο, το πρόβλημα με αυτό είναι να αποφασίσετε εάν είναι αλήθεια ή είστε απλώς με κάποιον που διαφωνεί με την άποψή σας.

Το «να ζητάς πάρα πολλά» είναι υποκειμενικό. Αυτό που μπορεί να πιστεύετε ότι δεν είναι πολύ ή είναι πολύ μπορεί να είναι υπερβολικό για κάποιον άλλο και το αντίστροφο. Όλα εξαρτώνται από το αν νιώθετε ότι οι βασικές σας ανάγκες ικανοποιούνται. Αν δεν ικανοποιούνται, εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι εγγενώς λάθος με τις προσδοκίες στη σχέση σας, αλλά μάλλον ότι εσείς και ο σύντροφός σας δεν είστε συμβατοί.

Ας δούμε μερικά σημάδια ότι μάλλον ζητάτε πολλά σε μια σχέση.

Έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες;

Θα πρέπει επίσης να ρωτήσετε τον εαυτό σας εάν είστε λογικοί ή εάν έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες που απαιτείτε να ικανοποιηθούν. Για παράδειγμα, η στοργή από τον σύντροφό σας είναι μια βασική ανάγκη που όλοι χρειαζόμαστε σε μια σχέση. Ωστόσο, το να περιμένεις από το άλλο σου μισό να σταματάει τα πάντα για σένα όποτε θέλεις προσοχή είναι εντελώς άλλο πράγμα. Εάν πιστεύετε ότι είστε λογικοί, τότε δεν πρέπει να φοβάστε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του μιλήσετε. Εάν νομίζετε ότι είστε απαιτητικοί, ίσως θα πρέπει να προσπαθήσετε να εργαστείτε πάνω σε αυτό για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Ποιος λέει ότι ζητάτε πάρα πολλά;

Έχει πει ο σύντροφός σας ευθέως ότι ζητάτε πάρα πολλά ή είναι απλώς ένα συναίσθημα που νιώθετε; Εάν είναι το τελευταίο, ποια σημάδια υπάρχουν που το υποδεικνύουν; Για να λύσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να καταλάβετε γιατί νιώθετε έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε με επιτυχία, ελπίζουμε μαζί.

Επικοινωνήστε με τους αγαπημένους σας για να δείτε αν πιστεύουν ότι είστε παράλογοι

Αν είχατε ήδη μια συζήτηση με το άλλο σας μισό και δεν πήγε καλά, μιλήστε με την οικογένεια και τους φίλους σας σχετικά με αυτό το θέμα. Σας ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και θα σας πουν ευθέως πώς το βλέπουν. Ακόμα κι αν η αλήθεια μπορεί να σας στεναχωρήσει, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα και αν αξίζει να σώσετε τη σχέση σας.

3 σημάδια ότι δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ένα άτομο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Απιστία: Τι την ορίζει και ποιοι οι λόγοι που μας οδηγούν σε αυτήν

Her News

Έχω μάθει πια πως δεν πρέπει να κυνηγάμε την αγάπη

HerNewskl

Boyfriend soft launch: Η τάση για να ανακοινώνουμε την νέα μας σχέση στο Instagram

Her News