HerNews.gr
Σχέσεις

4 σημάδια ότι δεν ερωτεύεσαι εύκολα

Το να ερωτεύεσαι είναι διαφορετικό για τον καθένα, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Μερικοί άνθρωποι ερωτεύονται πολύ πιο γρήγορα από άλλους, μπορεί πριν καν τελειώσουν το πρώτο τους ραντεβού.

Άλλοι χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να γνωρίσουν κάποιον και να πάνε σε πιο βαθιά συναισθήματα. Είστε από αυτούς τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να ερωτευτούν;

Είναι πραγματικά υπέροχο, γιατί σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να κάνετε ένα τυφλό άλμα πίστης και να καείτε. Αλλά το να ερωτεύεσαι σιγά σιγά έρχεται επίσης με τις δικές του μοναδικές προκλήσεις.

Ας εμβαθύνουμε λίγο στο θέμα.

1) Δεν αλλάζεις ποιος είσαι για κανέναν

Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να νιώθουν έντονα συναισθήματα για κάποιον και αρχίζουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να προσελκύσουν αυτό το άτομο.

Είναι λογικό αν το σκεφτείς. Αλλά ποτέ δεν λειτουργεί, γιατί ένα άτομο που αλλάζει τον εαυτό του για να ταιριάζει με κάποιον άλλο καταλήγει είτε να απορριφθεί, είτε να αγαπηθεί για κάτι που δεν είναι.

Εσείς, αντίθετα, δεν αλλάζετε ή προσαρμόζετε το ποιοι είστε ή τι αντιπροσωπεύετε όταν σας αρέσει κάποιος. 

2) Δεν εμπλέκεσαι εύκολα συναισθηματικά με κάποιον

Όσοι ερωτεύονται γρήγορα ανοίγονται και πιο γρήγορα. Νιώθουν έλξη και σύνδεση και αρχίζουν να λένε τα πάντα για τον εαυτό τους και εντείνουν τη σύνδεση.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αρχίσετε να ανοίγεστε πολύ γρήγορα ή να εμπλέκεστε πολύ συναισθηματικά μαζί τους.

3) Προτιμάτε να κρατάτε ανοιχτές τις επιλογές σας στο ραντεβού

Προτιμάτε να κρατάτε τις επιλογές σας ανοιχτές στο ραντεβού και να μην βρίσκετε τον εαυτό σας να εστιάζει όλη σας την ενέργεια σε ένα άτομο.

Εάν κάποιος με τον οποίο συνομιλούσατε σταματήσει να απαντά στα μηνύματά σας σε μια εφαρμογή και κάποιος άλλος σας μιλάει, βγαίνετε μαζί του.

Εάν συναντήσετε ένα ωραίο άτομο όπου υπάρχει κάποια χημεία, αισθάνεστε καλά που σας ζητά να βγείτε, παρόλο που βγήκατε ραντεβού πριν από λίγες ημέρες με κάποιον άλλο.

Είστε ελεύθεροι και σας αρέσει να έχετε τις επιλογές σας ανοιχτές.

4) Δεν μπερδεύεις τον πόθο με την αγάπη

Είτε βγαίνετε ραντεβού και συνδέεστε χαλαρά, είτε όχι, δεν μπερδεύετε τη λαγνεία με την αγάπη.

Γνωρίζετε ότι μερικές φορές μπορεί να ελκύεστε πολύ από κάποιον αυτή τη στιγμή, αλλά δεν υπάρχει πραγματικά μια βαθύτερη σύνδεση εκεί.

Γνωρίζετε επίσης το αντίστροφο, ότι μερικές φορές μπορεί να βρείτε κάποιον λίγο «απλό» στην αρχή, αλλά αρχίζουν να αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου κάποια έντονα συναισθήματα, καθώς δημιουργείται μια βαθύτερη σύνδεση και βλέπετε την πραγματική του αξία.

Τα σημάδια ότι βρήκες τον άντρα της ζωής σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

10 κομπλιμέντα που θα του φτιάξουν την μέρα και δεν σχετίζονται με την εμφάνιση του

Her News b

Έχεις κολλήσει με την πρώην της σχέσης σου; Βρήκαμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις!

HerNewskl

Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια;

Her News