HerNews.gr
Σχέσεις

Τα σημάδια ότι βρήκες τον άντρα της ζωής σου

Ρωτήστε τους περισσότερους ανθρώπους πώς ήξεραν ότι ο επί χρόνια σύντροφός τους ήταν «ο ένας» και θα σηκώσουν τους ώμους τους. «Δεν ξέρω, απλά μου έκανε κλικ», θα μπορούσαν να πουν ή, «Κάποια στιγμή από νωρίς, απλώς το ήξερα».

Αυτό είναι υπέροχο γι ‘αυτούς, αλλά δεν είναι απολύτως χρήσιμο για εσάς εάν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε για σημάδια.

Όμως, ενώ οι φίλοι σας μπορεί να μην είναι συγκεκριμένοι, υπάρχουν μερικές ιδιότητες που οι καλοί σύντροφοι και οι σχέσεις τείνουν να έχουν από την αρχή.

1. Σας αρέσει να είστε μαζί αλλά ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να έχει μια ξεχωριστή ζωή έξω από τη σχέση σας

Τα καλύτερα ζευγάρια είναι εκείνα όπου και οι δύο σύντροφοι αισθάνονται αρκετά ασφαλείς μεταξύ τους ώστε να υποστηρίζουν τα πάθη του συντρόφου τους έξω από τη σχέση. Είτε επιλέγετε ένα νέο χόμπι, είτε κάνετε παρέα με φίλους και οικογένεια, μεγαλώνετε ως άτομο και επαναφέρετε αυτή την αίσθηση του εαυτού και της ανάπτυξης στη σχέση σας.

2. Αυτός νοιάζεται για τις απόψεις σου και εσύ νοιάζεσαι για τις δικές του

Δεν έχει σημασία αν μιλάτε για πολιτική, για το ωροσκόπιο εκείνης της ημέρας ή για το τι είπε ο περίεργος θείος σας μετά από πάρα πολλά ποτά τα Χριστούγεννα, όταν μοιράζεστε τις σκέψεις σας, ο σύντροφός σας, σας θέλει πραγματικά να τις ακούσει. Το ίδιο ισχύει και για εσάς. Σας ενδιαφέρει πραγματικά η γνώμη του συντρόφου σας. Ακόμα κι αν διαφωνείτε, σας αρέσει η ανταλλαγή ιδεών.

3. Υπάρχει μια σχεδόν στιγμιαία αίσθηση οικειότητας

Οι  άνθρωποι που έχουν συναντήσει το ταίρι τους συχνά αναφέρουν ότι ένιωσαν μια ασυνήθιστη αίσθηση οικειότητας από την αρχή. Το άγγιγμα, το άρωμά του, η γεύση, η ευαισθησία, η γλώσσα του θα είναι  αναγνωρίσιμα σε εσάς. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείτε μια περίεργη αίσθηση déjà vu, σαν να έχει ήδη συμβεί η χρονική στιγμή, ίσως πριν από πολύ καιρό σε ένα διαφορετικό περιβάλλον.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι είσαι σε σχέση με το σωστό άτομο

Her News

Σχέσεις: Ο σύντροφός σας θέλει να σας χωρίσει και αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

Πότε σβήνει ο έρωτας στη σχέση; Και τι ακολουθεί μόλις τελειώσει;

Her News