HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σπύρος Μαρτίκας για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ο ένας παρασύρει τον άλλον σε έναν… ωκεανό αγάπης»

Ο Σπύρος Μαρτίκας παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και στην Λιάνα Ζημάλη. Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την οικογένειά του, την σχέση του με την Βρισηίδα Ανδριώτου και τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης.

«Είμαι ευγνώμων για ένα πράγμα. Δε μου χάρισαν τίποτα, τα πάντα έπρεπε να τα κερδίζω. Ο πατέρας μου είπε στην αδελφή μου κι εμένα ‘πάρτε τα όλα δικά σας, παίρνω τη μάνα σας να την προσέχω για το υπόλοιπο της ζωής μας’», αποκάλυψε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σπύρος Μαρτίκας

«Από την ημέρα που περπάτησα θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι σε ένα φαρμακείο. Στο Survivor μπήκα με άγνοια, το τόλμησα γιατί μου το επέτρεψε η αδερφή μου. Στο παιχνίδι έγινα καλύτερος άνθρωπος, μέχρι τότε δεν είχα πεινάσει ποτέ».

Για τη Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε ότι: «Είναι ο έρωτας της ζωής μου, ο ένας παρασύρει τον άλλον σε έναν… ωκεανό αγάπης. Παραδέχθηκα την Βρισηίδα όταν αποχώρησε από το Survivor για να μην κλονιστεί η ψυχική της υγεία. Όταν μου είπε ότι θέλει να φύγει από το Survivor ένιωσα ένα αδιέξοδο. Έχουμε διαψεύσει αρκετούς γιατί ζούσαμε μια πραγματικότητα στο Survivor. Το μέλλον είναι δικό μας θέμα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έκανα φωτογράφιση ως Μέγας Αλέξανδρος έτσι για να τη “σπάσω” σε μερικούς»

Her News

Γιώργος Καραμίχος συγκλονίζει για τον καρκίνο: «Κατεβάζει ο γιατρός τη μάσκα και μου λέει… δεν θέλω να σας τρομάξω»

Her News b

Μπέττυ Μαγγίρα: «Το “φλερτ” με τον ΑΝΤ1 υπήρχε από πέρυσι»

HerNews ka