HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Περικλής Κονδυλάτος: Η πρώτη απάντηση μετά τις επίμαχες δηλώσεις – «Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης 1/11 στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», εκεί όπου και έκανε πριν από μερικές ημέρες τις δηλώσεις για τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά και προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων, μεταξύ άλλων μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για την περίοδο που ήταν υπέρβαρος ενώ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα όσα δήλωσε λέγοντας πως δεν σκόπευε να πληγώσει κάποιον.

«Έχω φέρει μια πέτρα από τον τόπο μου, όποιος θέλει να με πετροβολήσει. Έχω ακούσει πολύ χειρότερα από αυτό», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Όταν βλέπεις να σε βρίζουν σε όλα τα κανάλια επειδή αποφασίζεις να είσαι ειλικρινής, σε ενοχλεί πάρα πολύ. Αισθάνομαι ότι πρέπει να σταματήσω να μιλάω και να κάνω το ο,τιδήποτε. Θέλω να μου πει ο κόσμος τι θέλει να πω. Αν ακούσετε τα σχόλια που λένε οι άντρες μεταξύ τους για αυτές τις γυναίκες που κυκλοφορούν όπως περιέγραψα… δεν είναι καθόλου τιμητικά», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Περικλής Κονδυλάτος. 

Έπειτα μίλησε για την περίοδο που ήταν εκείνος υπέρβαρος, δείχνοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία.

«Τη φωτογραφία αυτή την είχα θάψει με την ξαδέλφη στο πιο μακρινό μπαούλο, με πληγώνει πάρα πολύ,  γιατί βλέπω ένα παιδί το οποίο ήταν πάρα πολύ δυστυχισμένα στα εφηβικά του χρόνια. Αυτό είναι η αρχή του πάχους μου, όταν έφτασα στο απόγειο και είχα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να εγχειριστώ με την σκωληκοειδίτιδα  μου, γιατί λιποθυμούσα συνέχεια από τους πόνους, τότε ήρθε ο γιατρός και μου είπε δεν μπορεί να σε βάλω σε χειρουργείο σε αυτά τα κιλά. Μια μέρα βρίσκομαι σε ένα νυχτερινό κέντρο με τους γονείς μου και έπαθα περιτονίτιδα και έπεσα πάνω στο πιάτο. Σώθηκα την τελευταία στιγμή», αποκάλυψε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Αν η κυρία Μπάρκα πιστεύει ότι έπρεπε να περάσω αυτό επειδή πρέπει να υπάρχει ελευθερία, τι να πω, ας το περάσω. Όσα είπα ήταν μόνο για το θέμα της υγείας», πρόσθεσε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

«Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν, εάν έχω πληγώσει κάποιον, ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Ειλικρινά. Δεν θα ξαναμιλήσω για κανένα θέμα, θα τα αφήνουμε όλα να περνάνε» κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καίτη Γαρμπή: “Είναι πολύ προκλητικοί οι στίχοι τους και χυδαίοι”

HerNewskl

Ιωάννης Παπαζήσης: «Το 2012 βγήκα στην Επίδαυρο, πριν βγω νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω»

HerNews ka

Γιώργος Παπαδόπουλος: “Την επόμενη φορά θα γράψουμε το ρεφρέν στα αλαμπουρνέζικα! Δεν θα πήγαινα στη Eurovision”

HerNewskl