HerNews.gr
Ελλάδα

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου η αγαπημένη ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου και μαχήτρια της ζωής «έφυγε» από τη ζωή στα 58 της χρόνια, σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Η Κάτια Νικολαΐδου συστήθηκε μέσα από τη σειρά του Alpha, «Θα σε Δω στο Πλοίο» και είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα όταν μίλησε ανοιχτά το 2001 για τη μάχη της με τον καρκίνο, τότε που οι άνθρωποι της σόουμπιζ δεν μιλούσαν για τα προβλήματα υγείας τους, τα έκρυβαν ως επτασφράγιστο μυστικό.

 

Τότε είχε καταφέρει να νικήσει λέμφωμα τελευταίου σταδίου.

«Ποτέ δεν φοβήθηκα σε αυτή την ιστορία. Είπα ό,τι θέλει ο Θεός θα αποφασίσει, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω. Είπα ότι θα το παλέψω με όση δύναμη έχω. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αλλά πιστεύω πολύ και σε μένα. Το βοήθησα, το έσπρωξα προς τα εκεί. Ήθελα να είμαι εδώ σήμερα, καταλαβαίνεις; Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι δεν το ήθελαν, αλλά ότι κάποιες φορές όλο αυτό σε παίρνει από κάτω. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που μπόρεσα να το παλέψω. Άλλες φορές δεν σου δίνεται η δυνατότητα αυτή», είχε δηλώσει η  Κάτια Νικολαΐδου.

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα… Ήταν δύσκολο!» είχε πει η Κάτια Νικολαΐδου.

«Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό! Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα και το είπα. Κυκλοφορούσα φαλακρή»!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα αίτια της πλημμύρας στη Θεσσαλία

HerNews ka

Φωτιά στην Πάρνηθα: Ποιος είναι ο Τάσος Μπαλάσκας που έχασε τη σύζυγό του στην Καππαδοκία και κατάφερε να σώσει δεκάδες ζωές

HerNews ka

Μετρό Πειραιά: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των τριών νέων σταθμών!

HerNews ka