HerNews.gr
Μόδα

Givenchy: Αποχώρησε ο creative director του διάσημου οίκου μόδας

Givenchy

Η μόδα συχνά είναι  ξεκάθαρα μια βιομηχανία με συνεχόμενες αλλαγές, και η αποχώρηση του Matthew Williams από τη θέση του creative director στον οίκο Givenchy δείχνει ότι οι αλλαγές συνεχίζουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο χώρο αυτό.

Μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι του οίκου, αυτή η ανακοίνωση φέρνει μια περίοδο μετάβασης για τον διάσημη οίκο μόδας.

O ίδιος μάλιστα ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά πως:

«Το να ηγούμαι της δημιουργικής διαδικασίας στον οίκο Givenchy ήταν, όπως είχα πει και κατά την άφιξή μου το 2020, το όνειρο της ζωής μου. Μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια προσπάθησα να διαιωνίσω την κληρονομια του Ουμπέρ Ντε Ζιβανσί παράλληλα με το προσωπικό μου όραμα και θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά το studio, τον CEO του οίκου και την LVMH για την απίστευτη ευκαιρία»

Givenchy: Αποχώρησε ο creative director του διάσημου οίκου μόδας

Ο Williams, γνωστός για το ξεχωριστό του στυλ και τη δουλειά του με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Kanye West και η Lady Gaga, άφησε το δικό του αποτύπωμα στη μόδα με το brand 1017 Alyx 9SM πριν από την ένταξή του στην ομάδα του Givenchy. Οι συλλογές Pre-Fall 2024 που είναι η τελευταία του συνεισφορά στον οίκο αναμένεται να προκαλέσουν ενδιαφέρον και να συζητηθούν, όπως και κάθε δημιουργία που φέρνει το χειροπιαστό στίγμα του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GIVENCHY (@givenchy)

Ο οίκος Givenchy δεν πτοείται από την σημαντική αυτή αποχώρηση, αναφέροντας ότι η ομάδα του studio είναι έτοιμη να αναλάβει το σχεδιασμό των επερχόμενων συλλογών. Αυτό είναι ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης , ενώ οι αναζητήσεις για τον νέο creative director βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

 

Givenchy

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λευκό παλτό: Η κομψή και super chic τάση του χειμώνα που θα ανανεώσει τις εμφανίσεις σου

HerNews ka

Φόρεμα για βάπτιση: Η Σχεδιάστρια Μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου προτείνει

Her News

Τάσεις σε μπικίνι & μαγιό: Ποια θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024;

HerNews ka