HerNews.gr
Μόδα

Party look: H τάση που θα αντικαταστήσει το κλασικό little black dress

Καθώς το έτος 2023 πλησιάζει στο τέλος του, όσον αφορά τις εμφανίσεις για πάρτι, το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα ξεθωριάζει προς όφελος των παραλλαγών με κάτι περισσότερο σέξι. 

Βγείτε από το κομψό little black dress, αυτή η κλασική εμφάνιση συνδυάζεται με ένα εξώπλατο XXL, όπως η θρυλική δημιουργία Guy Laroche που φορούσε η Mireille Darc στο «Le Grand Blond avec une black shoe» του Yves Robert . Ένα ντεκολτέ που έχει γίνει καλτ και μας εμπνέει ακόμα και σήμερα, αξεσουάρ από την ηθοποιό με μια λεπτή χρυσή αλυσίδα.

Η Mireille Darc με φόρεμα Guy Laroche στο «The Big Blond with a black shoe

Το Icon 2.0, η Hailey Bieber εμφανίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Παρίσι ως μέρος της επίδειξης μόδας Saint Laurent by Anthony Vaccarello άνοιξη-καλοκαίρι 2024

Για την περίσταση, επέλεξε ένα μάξι μαύρο εξώπλατο φόρεμα. Ένα κομμάτι που ήταν αρκετό για να δημιουργήσει το look, απλά ενισχυμένο με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και μερικά δαχτυλίδια.Party look αυτή η τάση θα αντικαταστήσει το μικρό μαύρο φόρεμα

Είτε το φοράτε για πάρτι, είτε κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς, όλο το χρόνο, το μακρύ εξώπλατο φόρεμα παραμένει ένα ανοξείδωτο βασικό στη βραδινή σας γκαρνταρόμπα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Ντύθηκε από την κορυφή ως τα νύχια με… ρούχα του Justin – Φόρεσε ακόμη και το εσώρουχό του

HerNews ka

Karl Lagerfeld: 80 vintage κομμάτια που είχε σχεδιάσει για τον οίκο Chanel κυκλοφορούν προς πώληση!

HerNews ka

Kylie Jenner: Φόρεσε το must κόκκινο φόρεμα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

HerNews ka