HerNews.gr
Μόδα

Πάμελα Άντερσον: Με εντελώς φυσική εμφάνιση στα Βραβεία Μόδας του Λονδίνου προκαλώντας σάλο στα περιοδικά μόδας

Η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε στα Βραβεία Μόδας 2023 στο Λονδίνο τη Δευτέρα φορώντας ένα ολόλευκο ντύσιμο και αποφάσισε να μη φορέσει μακιγιάζ και να αναδείξει τη φυσική της ομορφιά. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί τη ρωτούσαν γιατί αποφάσισε να αποφύγει το μακιγιάζ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε σε επίδειξη μόδας χωρίς μακιγιάζ, καθώς το έκανε ξανά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια ενός βίντεο από τα παρασκήνια, η Πάμελα αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για το γιατί αποφάσισε να μην φορέσει μακιγιάζ «Δεν ξέρω, κάτι με έπιασε και ντυνόμουν με αυτά τα όμορφα ρούχα και σκέφτηκα: “Δεν θέλω να ανταγωνιστώ με τα ρούχα”. Δεν προσπαθώ να είμαι το πιο όμορφο κορίτσι στο δωμάτιο. Νιώθω ότι είναι απλώς ελευθερία. Είναι μια απελευθέρωση».

Η πρώην σταρ του Baywatch ισχυρίστηκε ότι βιώνει μια νέα ιδέα αυτοεικόνας χωρίς την ανάγκη στυλίστα «Δεν χρειάζομαι στυλίστα. Δεν έχω στυλίστα. Δεν έχω ομάδα glam. Είμαι κάπως έτσι το κάνω, freestyle».

Η Πάμελα δεν είναι άγνωστη στα φώτα της δημοσιότητας και ξέρει ότι το σώμα της βιώνει αλλαγές και πρέπει να αγκαλιάσει τη νέα της εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Doja Cat: Έκανε ένα εκκεντρικό ντεμπούτο στο Met Gala 2023

HerNewskl

Μεταλλικές τσάντες: H τάση που επαναλαμβάνεται & που θα σαρώσει φέτος φθινόπωρο

HerNews ka

Jennifer Lopez: Υιοθέτησε το Nerdy Chic look με λιτή εμφάνιση με γκρί πλεκτό και παντελόνι

HerNews ka