HerNews.gr
Beauty

Corsage Nails: Το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ λίγο πριν τις γιορτές

μανικιούρ

Oι γιορτές πλησιάζουν και όλες είμαστε ενθουσιασμένες με το μανικιούρ που ανυπομονούμε να κάνουμε.

Με τις επιλογές μας για ρούχα, μαλλιά και μακιγιάζ σχεδόν ήδη έτοιμες, έρχεται η στιγμή να δώσουμε την τελευταία πινελιά στην εμφάνιση μας με ένα εντυπωσιακό μανικιούρ.

μανικιούρ

Για όσους αναζητούν κάτι διακριτικό αλλά εντυπωσιακό, τα “corsage nails” είναι η ιδανική επιλογή. Αυτό το στυλ mani είναι εμπνευσμένο από τα λουλούδια κορσάζ και ξεχωρίζει για τις ανάγλυφες, τρισδιάστατες λεπτομέρειες λουλουδιών που δημιουργούνται πάνω στα νύχια.

Corsage Nails: Το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ λίγο πριν τις γιορτές

Η βάση του νυχιού παραμένει διάφανη, ενώ τα λουλούδια μπορούν να δημιουργηθούν με χρήση χάντρων, glitter ή ειδικών nail sticks. Εμεία πάντως τα λατρεύουμε.

μανικιούρ

Όπως και με κάθε άλλο μανικιούρ, η προετοιμασία είναι σημαντική. Πριν ξεκινήσετε, φροντίστε με κάθε λεπτομέρεια τα νύχια και το περίγραμμά τους, με στόχο σας να είναι σίγουρα η συμμετρία. Αυτό φυσικά μπορείτε να το πετύχετε είτε από το σπίτι είτε με μία έμπειρη τεχνήτρια. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και φυσικά περιποιημένο. Άλλωστε, πλέον όλες φαίνεται να έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία σε σχέδια που είναι σπάνια και όλες θα μας ρωτούν την πηγή την έμπνευσης μας!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρειάζονται τα μαλλιά μας αντηλιακό;

Her News

Βιταμίνη C: Σε ποια ηλικία είναι κατάλληλη να τη χρησιμοποιείς;

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Έκανε την πιο αναπάντεχη αλλαγή στα μαλλιά της – Έγινε κοκκινομάλλα

HerNews ka