HerNews.gr
DECORNEWS

Τα top σκούρα χρώματα που θα κάνουν την είσοδο του σπιτιού σου να φαίνεται luxury

Μια καλά σχεδιασμένη είσοδος είναι ζωτικής σημασίας για να έχει αντίκτυπο καθώς μπαίνετε στο σπίτι. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε το διάδρομο όταν διακοσμείτε το σπίτι σας.

Οι σκοτεινή είσοδος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια δήλωση καθώς μπαίνετε στο σπίτι και όταν συνδυάζονται με τον τέλειο φωτισμό και αξεσουάρ, μπορούν να μετατραπούν σε ζώνες μετάβασης που αισθάνονται ζεστές και φιλόξενες καθώς μπαίνεις μέσα. 

Το να σκοτεινιάζετε με την είσοδο σας είναι επίσης ένας έξυπνος τρόπος για να παίξετε με την αντίληψη και να δημιουργήσετε οπτικές ψευδαισθήσεις, πιέζοντας το σκούρο χρώμα στην οροφή και η μονόχρωμη εμφάνιση μπορεί να κάνει το σαλόνι σας να αισθάνεται μεγαλύτερο καθώς μετακινείστε από τον ένα χώρο στον άλλο. 

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα σκούρα χρώματα για να κάνετε την είσοδο του σπιτιού σας να φαίνεται luxury.

1. Βουργουνδί

Μια μπορντώ είσοδος

Το μπορντό είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα για μια είσοδο για να την κάνει να νιώθει πολυτελής και ακριβή. Οι είσοδοι είναι συχνά το πιο στενό μέρος του χώρου διαβίωσής σας και δεν λαμβάνουν τεράστιες ποσότητες φυσικού φωτός, οπότε όταν σκοτεινιάζετε με το χρώμα της εισόδου σας, η επιλογή κάτι με ζεστούς τόνους είναι μια εξαιρετική στρατηγική.Ενισχύστε τη διάθεση της εισόδου σας αγκαλιάζοντας αυτήν την κλασική απόχρωση, δημιουργώντας μια είσοδο που αποπνέει φινέτσα και κομψότητα. 

2. Μαύρο

Μαύρη είσοδος Το μαύρο είναι ένα από εκείνα τα χρώματα που δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μόδα. Αποπνέει πολυπλοκότητα. Το μαύρο πρέπει να προσεγγίζεται με προσοχή, αλλά με μια λεπτή γυαλάδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φως που μπορεί να έχει αυτός ο στενός χώρος, δημιουργώντας μια διακριτική λάμψη. 

3. Σκούρο πράσινο

μια μικρή είσοδος με καθρέφτη

Το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις του είναι διαχρονικό και κλασικό, αποπνέοντας κομψότητα. Καλώντας τη φύση, είναι απολύτως λογικό για τους τοίχους αυτής της μεταβατικής ζώνης καθώς μετακινείστε από το εξωτερικό στο εσωτερικό. 

4. Σκούρο μπλε

Μια σκούρα μπλε είσοδοςΤέλος, υπάρχει κάτι το αποπνικτικό και δελεαστικό σε μια σκούρα μπλε απόχρωση που χρησιμοποιείται στην είσοδο, και σίγουρα είναι το χρώμα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την είσοδο σας να αισθάνεται ακόμα πιο πολυτελής. Το θέμα με το μπλε είναι ότι είναι εγγενώς κρύο, επομένως θα χρειαστεί ζέσταμα με υφή, όπως το χαλί στην παραπάνω φωτογραφία.

Αλλά αν εφαρμοστεί καλά, το σκούρο μπλε χρώμα μπορεί να είναι διαχρονικό. Η ίδια η βαφή δεν χρειάζεται επίσης να είναι τόσο σκούρη, γιατί ακόμη και μια απαλή μπλε χρωστική ουσία θα συνεργαστεί με το φυσικό φως για να δημιουργήσει σκούρες σκιές για να κάνει τον χώρο να αισθάνεται κυκλοθυμικός αλλά και κομψός.

4+1 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε είσοδος σπιτιού σύμφωνα με τους σχεδιαστές

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάζο: Το πιο hot trend στην ανοιξιάτικη διακόσμηση

Her News b

Θετική διακόσμηση και τρόποι να τη δημιουργήσουμε

Her News b

Πως να απομακρύνετε τη μυρωδιά του καπνού από το σπίτι σας

HerNews ka