HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Το νέο της super cute τατουάζ θα σε κάνει να θέλεις να το αποκτήσεις και εσυ!

Η Hailey Bieber η οποία συχνά εντοπίζεται με κορδέλες στα μαλλιά της – έδειξε πρόσφατα ένα μικρό νέο τατουάζ με φιόγκο μέσω του Instagram Story της.

«Νέο μικροσκοπικό τατουάζ», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία με το τατουάζ, που κοσμεί το κάτω μισό του χεριού της, κοντά στον καρπό της. Το σχέδιο είναι ένα λεπτό, μικροσκοπικό και φινετσάτο: ένα λεπτό σχέδιο με μαύρο φιόγκο.

Τατουάζ Hailey Bieber

Φυσικά, η οικογένεια Bieber δεν είναι ξένη στα τατουάζ. Εκτός από τα τατουάζ του Justin που καλύπτουν όλο του το σώμα , η Hailey έχει ήδη μια σειρά από μικροσκοπικά σχέδια, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού διαμαντιού πίσω από το αυτί της, το οποίο βρίσκεται πάνω από ένα μικροσκοπικό αφιέρωμα στο Big Apple που γράφει απλώς «new york».

Ωστόσο, η αγάπη της Bieber για την τέχνη του σώματος δεν έρχεται χωρίς λύπη. Το 2021, αποκάλυψε σε μια συνέντευξη στο Elle ότι μετάνιωσε που έκανε ένα όπλο ως τατουάζ στο δάχτυλό της όταν ήταν 18 ετών.

Χέιλι Μπίμπερ

«Νομίζω ότι στα 18 μου είπα «Ναι! Αυτό φαίνεται ωραίο». Αλλά τώρα, ως 24χρονη, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Νομίζω ότι τα όπλα είναι βίαια», είπε στο δημοσίευμα εκείνη την εποχή.

 

Ωστόσο, είναι πιθανό ότι η Hailey Bieber δεν θα μετανιώσει για το νέο της τατουάζ για τα επόμενα χρόνια. Τα φοράει συχνά ως αξεσουάρ μαλλιών, μερικές φορές πολλαπλά , και είναι γνωστή αγάπη της για το μπαλέτο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Haircut | 3 ιδέες για τα πιο εύκολα και γρήγορα haircuts

HerNewskl

Primer: Το beauty item που θα διατηρήσει το μακιγιάζ σου

HerNewskl

Χρειάζεται πραγματικά να πλένεις το πρόσωπό σου κάθε βράδυ;

HerNews ka