HerNews.gr
Μόδα

Beyoncé: Υιοθέτησε το Pant-less trend!

Beyoncé

Η Beyoncé είναι μία από τις celebrities που μπορούν να κάνουν το Pant-less look τόσο εκθαμβωτικό. Ως fashion icon, η Queen B δεν ακολουθεί απλώς τις τάσεις – τις δημιουργεί.

Αν και συνήθως δημιουργεί τις δικές της τάσεις, υπάρχουν μερικές που την ενδιαφέρουν ακόμα και αυτήν, πάντα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Beyoncé: Υιοθέτησε το Pant-less trend!

Ένα από τα μεγάλα trends που αγκαλιάζει πλέον πολλές celebrities είναι το Pant-less look, δηλαδή να βγαίνεις έξω χωρίς παντελόνι, φορώντας μόνο το εσώρουχο. Αυτή τη φορά, η Μπιγιονσέ αναδεικνύει το στυλ με ένα απαράμιλλα λαμπερό και glamorous τρόπο. Φορώντας ένα λαμπερό σαμπανί ψηλόμεσο εσώρουχο του οίκου Prada με κόστος 2.500€, συνδύασε μια ημιδιάφανη, στενή μπλούζα σε αποχρώσεις off-white, αφήνοντας να διαγράφεται ο στήθος της. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει μια δραματική πινελιά, όπως η oversized γκρι γούνα που φορούσε.

Αν και επέλεξε να φορέσει καλσόν στο χρώμα του δέρματος – μια ανερχόμενη τάση – ολοκλήρωσε το σύνολό της με off-white μυτερές γόβες. Ένα εορταστικό, ενημερωμένο και πολύ κομψό look. Όταν μιλάμε για την Queen B, απλά ξέρει πώς να εντυπωσιάζει.

Beyoncé

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Total white: Styling tips για ένα άψογο look

Her News

Baguette bag: Η Sarah Jessica Parker επανέφερε την τάση στο προσκήνιο

HerNewskl

Αυτή η τολμηρή τάση παντελονιού που φοράει η Bella Hadid θα είναι παντού το 2024

HerNews ka