HerNews.gr
Beauty

Latte makeup: Η τάση ομορφιάς των social media

Το latte makeup είναι ακόμη μια μεγάλη τάση ομορφιάς που βλέπουμε τελευταία. Από την αισθητική του «clean girl» – που χαρακτηρίζεται από το ελάχιστα μακιγιάζ και τα γυαλιστερά μαλλιά – μέχρι τις εμφανίσεις «Barbiecore» που έχουν μυριάδες ροζ κραγιόν και τέλεια, κυματιστά μαλλιά εμπνευσμένα από τη νέα ταινία της Barbie, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα social media, όπως το TikTok και το Instagram αποτελούν βασικό μοχλό για τις σύγχρονες τάσεις ομορφιάς.

Μια τάση που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο είναι το «latte makeup», το οποίο αποδεικνύει ότι η έμπνευση μπορεί πραγματικά να προέλθει από οπουδήποτε. Συμπεριλαμβανομένου του καφέ στον οποίο βασιζόμαστε οι περισσότεροι για να περάσουμε τη μέρα. 

Οι διάφορες αποχρώσεις του iced latte coffee δημιουργούν μια χρωματική παλέτα από ζεστά καφέ χρώματα που είναι εξίσου εκλεπτυσμένα, με μια νότα από τις τάσεις ομορφιάς του ’90.

Τι είναι το latte makeup;

Το λatte makeup έχει 93,1 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, που όλο κι ανεβαίνουν. Αυτό το μακιγιάζ περιλαμβάνει μια σειρά από αποχρώσεις του καφέ και της καραμέλας στα μάτια.

Δεν είναι νέο φαινόμενο, καθώς όσες φορούσαν μακιγιάζ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 2010 πιθανότατα θα θυμούνται την εμμονή για το καφέ χρώμα στις σκιές ματιών.

Τώρα, για μια αίσθηση φρεσκάδας, η υπόλοιπη επιδερμίδα απλοποιείται, με ξεθωριασμένο eyeliner και διακριτικές βλεφαρίδες. Αρκετά για να ορίσετε τα χαρακτηριστικά σας, χωρίς να φαίνεστε υπερβολικές.

@haileybieber Latte Makeup 🥛☕️☕️ but let’s make it head to toe ✨ @rhode skin ♬ Beat – beaty

Το latte make up της Hailey Bieber

Η Hailey Bieber, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Tik Tok, χρησιμοποίησε ένα κρεμ μπρονζέ, μαζί με ένα  concealer κάτω από τα ζυγωματικά της και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Στη συνέχεια, δημιούργησε μια καθαρή και φωτεινή βάση.

Έβαλε το μπρονζέ της στα μήλα των μάγουλων και στη μύτη πριν χρησιμοποιήσει την σκιά ματιών. Για να τελειώσει με τα μάτια επέλεξε μια μάσκαρα για μήκος.

Συνολικά, το latte make up είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε το καθημερινό σας μακιγιάζ. Έτσι θα φέρετε την επιτυχία της καφεΐνης και στη ρουτίνα ομορφιάς σας, αυτό το καλοκαίρι.

Setting spray: Το σπρέι που σταθεροποιεί το μακιγιάζ σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Floral mani: 6 προτάσεις για κάθε κορίτσι του Μάη

Her News b

Hailey Bieber: Τόλμησε το πιο παρεξηγημένο μανικιούρ για το καλοκαίρι

HerNewskl

Beauty Gadget: Ποιο έχει τις περισσότερες αναζητήσεις στο TikTok;

HerNewskl