HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Η makeup artist της αποκάλυψε τον τρόπο που διατηρείται η βάση του foundation

Rihanna

Η Rihanna είναι σίγουρα από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες και το μακιγιάζ της είναι πάντα προσεγμένο και όλες θέλουν να το αντιγράψουν.

Ωστόσο η makeup artist της θέλησε να αποκαλύψει τον τρόπο που διατηρείται η βάση της.

Η Priscilla Ono, η global makeup artist της Fenty Beauty και makeup artist της Rihanna, μοιράστηκε ένα μυστικό για τη δημιουργία μιας τέλειας φυσικής βάσης στο μακιγιάζ μέσω ενός πρόσφατου βίντεο που ανέβηκε στο Instagram της Fenty Beauty.

Rihanna: Η makeup artist της αποκάλυψε τον τρόπο που διατηρείται η βάση του foundation

Στο βίντεο, η Priscilla Ono δείχνει τα βήματα που ακολουθεί και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να πετύχει ένα φυσικό αποτέλεσμα στη βάση του μακιγιάζ. Αντί να χρησιμοποιεί ένα μόνο foundation, χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές αποχρώσεις (μία ελαφρώς πιο σκούρα και μία πιο ανοιχτή) και τις εφαρμόζει στρατηγικά σε διάφορα σημεία του προσώπου.

Αυτή η τεχνική δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα και αποφεύγει την επίπεδη εμφάνιση. Ο συνδυασμός των δύο αποχρώσεων προσφέρει έναν φυσικό τόνο στο πρόσωπο, ενώ διατηρεί την αίσθηση της διάστασης. Αυτή η τεχνική μπορεί να βοηθήσει να δημιουργηθεί μια φυσική βάση στο μακιγιάζ που δείχνει φρέσκια και λαμπερή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

5 makeup hacks για να διαρκεί περισσότερο το μακιγιάζ σας στο γραφείο

HerNewskl

Pool water nails: Το πιο δροσερό μανικιούρ του καλοκαιριού

Her News

Το “αόρατο” γαλλικό μανικιούρ είναι η νέα τάση που πρέπει να δεις!

HerNews ka