HerNews.gr
DECORNEWS

5 λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν αποθηκεύετε χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ήρθε η ώρα  να αποσύρετε σιγά σιγά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Είναι η στιγμή που φοβάσαι από την αρχή της εορταστικής περιόδου και είναι ένα έργο που περιφρονείται παγκοσμίως μεταξύ των οικογενειών, όχι μόνο επειδή σηματοδοτεί το τέλος των εορτασμών, αλλά είναι πάντα απόλυτο χάος.

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι διασκεδαστική, αλλά ανυπομονούμε επίσης να δούμε το σαλόνι μας να αποκαθίσταται στην παλιά του αίγλη. Η απόσυρση των διακοσμήσεων δεν είναι κακός άθλος, απαιτεί εστίαση, στρατηγική και ακρίβεια από ειδικούς.

Ως αποτέλεσμα, όλοι καταλήγουμε να διαπράττουμε μερικές βασικές αμαρτίες σύμφωνα με τους επαγγελματίες διοργανωτές. 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτές τις πέντε συμβουλές πριν επιχειρήσετε να αποσυναρμολογήσετε το δέντρο και να σβήσετε τα φώτα. Υπόσχονται να κάνουν τη διακόσμηση του επόμενου έτους πολύ πιο εύκολη.

1. Δεν επενδύετε σε ποιοτική αποθήκευση

τσάντες δώρου και χαρτί περιτυλίγματοςΈνα από τα μεγαλύτερα λάθη που σημειώνουν συνεχώς οι επαγγελματίες διοργανωτές ως πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι δεν επενδύουν σε ποιοτικές λύσεις αποθήκευσης. Αυτό παραμένει ένα ζήτημα όταν πρόκειται για την οργάνωση των Χριστουγέννων, ειδικά. Ψάξτε για πλαστικούς κάδους που εμποδίζουν τα αντικείμενα να βρέχονται ή να υγραίνονται και να τα προστατεύουν από τη σκόνη.

Εάν έχετε πολλά στολίδια, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο διοργανωτή. Τα κατάλληλα κουτιά αποθήκευσης σχεδιασμένα για στολίδια θα διατηρούν τα αντικείμενά σας επαρκώς προστατευμένα και θα σας βοηθήσουν να τα αποθηκεύσετε με τάξη.

2. Δεν πετάτε άχρηστα στολίδια

Κάθε χρόνο λέμε ότι θα αποφορτίσουμε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μας, και κάθε χρόνο απλώς ρίχνουμε τα πάντα πίσω στο ντουλάπι. Καθώς μαζεύετε τα πράγματα, πετάξτε οτιδήποτε έχει σπάσει ή δεν είναι πλέον χρήσιμο.

3. Δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο στα φωτάκια/ λαμπάκια

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκιαΤο να μην αφιερώνετε χρόνο για να κατεβάσετε τα φώτα είναι ένα τεράστιο λάθος, επομένως αξίζει πάντα να αφιερώνετε τον επιπλέον χρόνο στα φώτα – ο μελλοντικός σας εαυτός θα σας ευχαριστεί γι’ αυτό.  Για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν χάρτινο σωλήνα περιτυλίγματος για να οργανώσετε τα φώτα σας.Κόψτε μια εγκοπή στο ένα άκρο του σωλήνα και τοποθετήστε το άκρο του βύσματος στην εγκοπή έτσι ώστε να κάθεται στην τρύπα του σωλήνα, καθώς κατεβάζετε τα φώτα, αρχίστε να τα τυλίγετε γύρω από το σωλήνα. Αυτό θα αποτρέψει τυχόν μπερδέματα των φώτων και θα βοηθήσει στην εύκολη διακόσμηση στο μέλλον.

4. Δεν οργανώνετε την αποθήκευσή σας

Η χρήση ετικετών και η καθαρή αποθήκευση μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε αντικείμενα γρήγορα. Αν θέλετε να είστε οργανωμένοι, ταξινομήστε τη διακόσμησή σας σε κατηγορίες όπως φωτάκια, στολίδια δέντρων και γιρλάντες πριν τα τοποθετήσετε σε καθορισμένα κουτιά. Όλα τα διακοσμητικά θα πρέπει ιδανικά να βρίσκονται σε διαφανείς κάδους για να μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα. Σε αντίθετη περίπτωση, οι ετικέτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε τι υπάρχει σε κάθε κουτί χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε. Όταν έρθει η ώρα να διακοσμήσετε το 2024, θα βρείτε τη διαδικασία πιο ομαλή, καθώς θα πρέπει να βγάζετε μόνο συγκεκριμένα κουτιά τη φορά.

5. Δεν πακετάρετε σωστά τα στεφάνια

χριστουγεννιάτικο στεφάνι στην πόρταΗ αποθήκευση στεφάνων μπορεί να είναι μια πρόκληση, ειδικά αν θέλετε να τα διατηρήσετε φρέσκα. Αυτό συμβαίνει επειδή το ευαίσθητο φύλλωμα μπορεί εύκολα να καταστραφεί. Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε με ασφάλεια τη διακόσμηση των Χριστουγέννων , ένα λάθος είναι απλώς να σπρώχνετε τα ψεύτικα στεφάνια σας σε ένα ντουλάπι ή πάνω από ένα κουτί. Αν σκονιστούν, δεν θα ξεκολλήσεις ποτέ όλη τη σκόνη. Για να το αποφύγετε αυτό, είναι καλύτερο να τα αποθηκεύετε σε καθορισμένους κάδους στεφάνων ή πλαστικές σακούλες απορριμμάτων και, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε πλαστικές σακούλες, φροντίστε να τις κρεμάσετε στον τοίχο μακριά από οτιδήποτε μπορεί να τις στριμώξει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γραφείο στο σπίτι: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Her News b

Βάσεις – έργα τέχνης για την τηλεόραση μας

Her News

Πώς να βγάλετε το foundation από τα ρούχα σας

HerNews ka