HerNews.gr
Μόδα

Louis Vuitton: 3 τάσεις από τον Pharrell Williams που όλες θα θέλουμε να φορέσουμε

Μόνο λίγους μήνες μετά την πρώτη του συλλογή για τη Louis Vuitton, ο Pharrell Williams δημιούργησε για άλλη μια φορά τάσεις για ένα σόου στο Jardin d’Acclimatation αυτή την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024.

Συνδυάζοντας ρούχα εργασίας και τεχνογνωσία, τη γενέτειρά του Βιρτζίνια και τη γαλλική ουσία του οίκου του οποίου διευθύνει τις ανδρικές συλλογές, για το φθινόπωρο-χειμώνα 2024-2025, ο πολυεπιστημονικός καλλιτέχνης εξερευνά αυτές τις πολλαπλές επιρροές που συνέβαλαν στην καριέρα του.

Ανάμεσα στα πολλά αντρικά looks αυτής της συλλογής, μερικές θηλυκές εμφανίσεις μας τράβηξαν την προσοχή (και θέλουμε ήδη να τις φορέσουμε). Μεγεθύνετε τις εικόνες σε τρεις τάσεις που θα δώσουν το ρυθμό για τον επόμενο χειμώνα.

Δυτικά αξεσουάρ

Louis Vuitton από τον Pharrell Williams φθινοπωρινός χειμώνας 20242025

Η bolo κορδέλα κοσμεί τους λαιμούς των μοντέλων. Εμπνευσμένά από τα κοσμήματα του 19ου αιώνα, τα κοσμήματα της παράστασης είναι στολισμένα με έντονο τιρκουάζ και αποτίουν φόρο τιμής στους αισθητικούς κώδικες του καουμπόη. Μαζί με την απαραίτητη κίτρινη μπότα από την Timberland , ένα τυπικό παπούτσι εργασίας κατασκευασμένο στις ΗΠΑ, πολλές παραλλαγές από καουμπόικες μπότες τελειοποίησαν την εμφάνιση, άλλοτε σε φυσική χρωματική παλέτα, άλλοτε κεντημένες με κάκτους ή τα γράμματα του Τέξας.

Καστόρι και δέρμα

Louis Vuitton από τον Pharrell Williams φθινοπωρινός χειμώνας 20242025

Ο Pharrell Williams επανεφευρίσκει τον εαυτό του μέσα από δυτικές επιρροές και παίζει με το μείγμα υλικών. Η ραπτική είναι πάντα άψογη αλλά έρχεται σε φυσικά υλικά. Το σουέτ σκιαγραφεί τις λεπτομέρειες ενός πουκάμισου με τιρκουάζ κουμπιά και τσέπες με καρφιά, το δέρμα είναι διαθέσιμο ως παντελόνι ή διακοσμημένο με το ανάγλυφο λογότυπο, προσφέροντας μια νέα εικονογραφία στον κόσμο των καουμπόηδων.

Η φούστα που φοριέται πάνω από το παντελόνι

Louis Vuitton par Pharrell Williams automnehiver 20242025Ο Pharrell Williams διαπρέπει στην κατασκευή αξεσουάρ. Οι θρυλικές τσάντες του Γάλλου κατασκευαστή μπορούν να εναρμονιστούν σύμφωνα με τις δημιουργικές του επιθυμίες. Για να τελειοποιήσετε την εμφάνιση της σύγχρονης καουμπόισσας, η στάμπα της αγελάδας φαίνεται παντού σε μια τσάντα ή σε μια ζώνη με μεγάλη αγκράφα με λογότυπο. Απόλυτη λεπτομέρεια μόδας: η φούστα, φορεμένη πάνω από το παντελόνι, δίνοντας μια νέα διάσταση στην εμφάνιση, τονισμένη με ένα λευκό πουκάμισο με ρεαλιστικά prints.

Tote, baguette ή shopper: H τσάντα που θα λατρέψουν τα it girls

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Puma και Dua Lipa: Δημιούργησαν sneakers κατά της ανισότητας των 2 φύλων

Her News

Η Louis Vuitton μεταμόρφωσε την αυλή του Λούβρου σε παιδική χαρά

Her News

Kate Middleton: Φόρεσε το πιο σικάτο σακάκι από τα ZARA

HerNewskl