HerNews.gr
DECORNEWS

Δημιουργήστε στο σπίτι σας την ιδανική γωνία για να πίνετε τον καφέ σας

Υπάρχει μια μαγεία στο τελετουργικό της παρασκευής ενός πρωινού φλιτζανιού καφέ. Αυτή η πρωινή κούπα ή και απογευματινή για πολλούς, είναι μια παράδοση που έχει καθιερωθεί για τους περισσότερους από εμάς.

Τι θα γινόταν, λοιπόν, αν μπορούσατε να βελτιώσετε περαιτέρω αυτή την εμπειρία δημιουργώντας έναν ειδικό χώρο στο σπίτι σας με μια γωνιά καφέ σχεδιασμένη αποκλειστικά για τη χαρά του να καθίσετε με το πρωινό σας;

Προσκαλώντας τη ζεστασιά του στα σπίτια μας, η νέα τάση «Cafecore» αναδεικνύεται ως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της κουζίνας για το 2024. Είναι η τέχνη να δημιουργείτε έναν χώρο που θυμίζει το αγαπημένο σας καφέ.

Άνετο, λειτουργικό και μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για καθίσματα δείπνου για όσους δεν έχουν χώρο, μια γωνιά για καφέ είναι ένα μικρό αλλά δυνατό σημείο που μπορεί να προσαρμοστεί για να λειτουργεί με τη ροή της κουζίνας, της τραπεζαρίας ή του οικογενειακού δωματίου σας.

Εάν το επιτρέπει ο χώρος, το να ορίσετε μια ζεστή γωνιά με άνετα καθίσματα και ένα τραπέζι για τον καφέ σας είναι η απόλυτη μορφή απόλαυσης. Δείτε παρακάτω πως να το κάνετε.

1. Επιλέξτε το καλύτερο σημείο

ροζ τοίχοι κουζίνας με κάθισμα για δείπνο παράθυρο και τραπέζι καφέΌταν ψάχνετε για το τέλειο σημείο ή μια μικρή γωνιά του σπιτιού σας που θα μετατραπεί σε ένα μικρό καταφύγιο, πέρα ​​από την απλή λειτουργικότητα, υπάρχουν μερικές βασικές ιδέες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε τη λίστα σας είναι να βρείτε έναν χώρο με καλό φυσικό φως όπως κάτω από ένα παράθυρο, αν είναι δυνατόν. Ωστόσο, μια γωνιά καφέ δεν χρειάζεται να προορίζεται μόνο για την κουζίνα. Μπορείτε να επιμεληθείτε εξίσου απρόσκοπτα έναν χώρο στην τραπεζαρία, στο δωμάτιο ή ακόμα και στο σαλόνι σας.

2. Δημιουργήστε ένα σκηνικό δείπνου σε στυλ καφέ

Devol κουζίνες μικρή γωνιακή γωνιά καφέ καθιστικό με ροζ ξυλογλυπτικήΜόλις προσγειωθείτε στην καλύτερη γωνία, εσοχή ή θέση για να δημιουργήσετε τη γωνιά του καφέ σας, ήρθε η ώρα να φέρετε μερικά έπιπλα. Επιλέξτε ένα τραπέζι μπιστρό και μερικές άνετες καρέκλες για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα καφέ. Ένα μικρό, ιδανικά στρογγυλό τραπέζι οποιουδήποτε είδους είναι το κλειδί για μια άνετη μικρή γωνιά μπιστρό. Δημιουργήστε ένα τραπέζι με αρκετό χώρο για 2-4 άτομα και προσθέστε μερικές καρέκλες σε στυλ καφέ

3. Δώστε προτεραιότητα στην άνεση με τις καρέκλες

Μικρό καθιστικό για δεξιώσεις με κόκκινο και μπλε πάνελ της Laura StephensΜια προσαρμοσμένη γωνιά μπορεί να είναι πιο οικονομική στο χώρο από ένα ανεξάρτητο τραπέζι και καρέκλες. Τα καθίσματα σε στύλ πάγκου μπορούν να εγκατασταθούν για να δημιουργήσουν μια διαμόρφωση σε σχήμα L, με αποθηκευτικό χώρο από κάτω και με μαλακά μαξιλάρια και ριχτάρια. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές καρέκλες για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση και να στερεώσετε την τραπεζαρία με ένα κρεμαστό φωτιστικό ή φωτιστικά τοίχου.

4. Τοποθετήστε στο σκηνικό τα αγαπημένα σας πράγματα

άνετο γωνιακό καφέ σε μια μικρή εξοχική κουζίνα σχεδιασμένη από το Studio AtkinsonΟ στόχος είναι να μετατρέψετε την ώρα του καφέ σας σε μια τελετουργία που είναι μόνο για εσάς. Επομένως, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες εκτός από έναν: κάντε τον έναν χώρο που σας αντιπροσωπεύει απόλυτα. Όταν σχεδιάζετε μια γωνιά καφέ, η ενσωμάτωση αξεσουάρ αντίκες όπως κούπες, σερβίτσια, φωτισμός και τέχνη δημιουργεί μια φιλόξενη γωνιά γεμάτη γοητεία και προσωπικότητα. Για να μαλακώσει το καθιστικό, η χρήση βαμβακερών και λινών υφασμάτων δημιουργεί ένα εφέ υφής που είναι τόσο άνετο όσο και οπτικά ενδιαφέρον. 

5. Τελειοποιήστε την εικόνα με ένα ράφι που θα έχει τα απαραίτητα για τον καφέ

μπλε ντουλάπι ντουλάπι με ξύλινες πινελιές

Τώρα έχετε ορίσει έναν χώρο του σπιτιού σας για την ώρα του καφέ, τον γεμίσατε με έπιπλα σε στιλ μπιστρό και τον διαμορφώσατε με τις καλύτερες κούπες σας, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την ίδια την παρασκευή του καφέ. Καθώς η δημοτικότητα του καφέ έχει εκτιναχθεί, το ίδιο συμβαίνει και με την επιθυμία να έχουμε έναν ειδικό χώρο όπου μπορούν να φυλάσσονται όλα όσα χρειάζεστε. Καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις γενικές ανέσεις της κουζίνας για να φτιάξετε αυτόν τον πολυπόθητο καφέ αποτελεσματικά.

5 χρυσοί κανόνες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε χρώμα για μια μικρή κουζίνα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημιουργήστε ένα λειτουργικό γραφείο στο σπίτι

Her News

Πως μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μικρή σας είσοδο στο σπίτι

HerNews ka

Η Black Friday έχει την υπογραφή της Vipart με όλα τα σχέδια σε καμβάδες & παραβάν -30%

Her News