HerNews.gr
Fitness

Τζένιφερ Άνιστον: Αυτές είναι οι wellbeing συνήθειες της!

Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι γνωστή για την υγιεινή και ισορροπημένη τρόπο ζωής της, η οποία περιλαμβάνει διάφορες wellness συνήθειες που συνεχίζει να μοιράζεται με το κοινό.

Τζένιφερ Άνιστον

Ποιες είναι όμως αυτές οι συνήθειες;

Η συνήθεια της Jennifer Aniston να αποφεύγει οθόνες τις πρώτες δύο ώρες της ημέρας ακολουθεί την έννοια του “dopamine detox”. Αυτό σημαίνει ότι περνάει το πρώτο διάστημα της ημέρας χωρίς να εκτίθεται σε διάφορες οθόνες. Αυτές είναι πως μένει  του κινητού τηλεφώνου ή της τηλεόρασης.

Τζένιφερ Άνιστον: Αυτές είναι οι wellbeing συνήθειες της!

Το “dopamine detox” αναφέρεται στην πρακτική του να αποφεύγεις διεγερτικά ερεθίσματα, όπως η συνεχής χρήση των κοινωνικών μέσων. Η ιδέα είναι να επιτρέψεις στον εγκέφαλό σου να ηρεμήσει και να μειώσεις την υπερκορεσμένη δόση ντοπαμίνης που λαμβάνεις από αυτές τις δραστηριότητες.

Τζένιφερ Άνιστον

Η προσέγγιση της Jennifer Aniston στη γυμναστική αντικατοπτρίζει τη θέση της για την ποικιλία και τη διασκέδαση στην άσκηση. Επιλέγει προγράμματα που επικεντρώνονται σε όλες τις ομάδες μυών του σώματός της. Παράλληλα, αποφεύγει το να κολλάει σε ένα σταθερό πρόγραμμα καθημερινά.

Η Jennifer Aniston τιμά τον Matthew Perry στο Giving Tuesday: «Θα ήταν ευγνώμων»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέχρι τι ώρα πρέπει να τρώμε μεσημεριανό;

Her News b

Ψωμάκια: Έτσι θα τα εξαφανίσεις!

Her News

Γιατί δεν χάνετε βάρος παρόλο που κάνετε δίαιτα;

HerNews ka