HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Βγήκε για δείπνο με τον Kanye West & φόρεσε παλτό αξίας 13.000 δολαρίων

Η Kim Kardashian πήγε την κόρη της North West και μια παρέα φίλων στο Nobu Malibu το βράδυ της Τρίτης, όπου εκεί ενώθηκαν με τον Kanye West για μια ιδιαίτερη (και κομψή) βραδινή έξοδο.

Η Kardashian έφτασε στο hotspot των διασημοτήτων με τη μεγαλύτερη κόρη της, 10 ετών, και αρκετούς από τους φίλους της, συμπεριλαμβανομένης της ξαδέρφης Penelope Disick.

O Kanye West εμφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, χωρίς τη σύζυγό του Bianca Censori.

Ενώ ο Kanye φορούσε μια μάσκα που κάλυπτε το πρόσωπο με δερμάτινο μπουφάν, γκρι τζιν και χοντροκομμένες μαύρες μπότες, συντονίστηκε (κατά λάθος;) με την πρώην του, η οποία ήταν ντυμένη με γούνα Prada από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Μαζί με την ασαφή μαύρη μάξι φούστα της, η Kim Kardashian φορούσε ένα ασορτί παλτό μέχρι το πάτωμα και κουμπωτό σουτιέν.

Αν και η φούστα της δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη, η Prada πουλάει μια έκδοση μίνι (3.150 δολαρίων). Εν τω μεταξύ, το παλτό που φορούσε η Kim Kardashian κοστίζει 13.000 δολάρια.

Η Kim ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα αστραφτερό ασημί πορτοφόλι Balenciaga σε σχήμα ψηλοτάκουνης γόβας και στα πόδια, ένα ζευγάρι μαύρα μυτερά μποτάκια.

Η North και οι φίλοι της βγήκαν από το Nobu φορώντας εμπορικά προϊόντα Kanye West, συμπεριλαμβανομένων ασορτί μαύρων διαφανειών Yeezy και πουλόβερ με λαιμόκοψη με το εξώφυλλο του άλμπουμ από το επερχόμενο άλμπουμ του , “Vultures”, το οποίο περιλαμβάνει ένα feature της ίδιας της North.

Το κοινό δείπνο έρχεται αφότου η Kim Kardashian επανενώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν το πρώην ζευγάρι είχε μια άβολη συνάντηση στον αγώνα μπάσκετ του γιού τους Saint, όπου κάθισαν χωριστά μετά από μια σύντομη συνομιλία.

Kim Kardashian – Kanye West: Αμήχανη συνάντηση για το πρώην ζευγάρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Θέλει να συμφιλιωθεί με τον Πρίγκιπα Χάρι

HerNews ka

Jennifer Lopez: Αποδέχεται το γεγονός ότι η ζωή της με τον Ben Affleck δεν είναι τέλεια

HerNews ka

Τζο Μπάιντεν: Θετικός στον κορoνοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε 10 ημέρες

Her News b