HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Εάν ετοιμάζεις παιδικό πάρτι θα πάρεις σίγουρα ιδέες από τα γενέθλια της Stormi

Η πρωτότοκη κόρη της Kylie Jenner και του Travis Scott, έχει σήμερα 1/2 τα γενέθλιά της!

Την Τετάρτη 31/1 η Kylie Jenner, μοιράστηκε μια γεύση από τις προετοιμασίες για τα γενέθλια της κόρης της στο Instagram Story της, συμπεριλαμβανομένου ενός δωματίου γεμάτο με πολύχρωμα μπαλόνια. 

Σε ένα βίντεο, η 26χρονη ιδρυτής της Kylie Cosmetics φάνηκε να σέρνει μια μεγάλη τσάντα με μπαλόνια επάνω σε μια σκάλα ενώ χαμογέλασε πίσω από την κάμερα καθώς η τσάντα κόλλησε.

«Ας ξεκινήσει η εβδομάδα γενεθλίων», έγραψε η Jenner στην κορυφή του Story. Μαζί με τα γενέθλια της Stormi την Πέμπτη, ο γιος της Jenner, Aire , τον οποίο μοιράζεται επίσης με τον πρώην ράπερ Travis Scott , θα γίνει 2 την Παρασκευή.

Η Kylie Jenner άφησε την εβδομάδα γενεθλίων να ξεκινήσει στο instagram 01 31 24Το κλιπ της Jenner ακολούθησε ένα άλλο βίντεο με τα μπαλόνια που βρίσκονται τώρα στη θέση τους και γεμίζουν ένα δωμάτιο που είχε τοποθετημένα σωρούς από όμορφα τυλιγμένα δώρα. Η σταρ των Kardashians επέλεξε για το κοριτσάκι της ροζ χαρτί περιτυλίγματος με τις λέξεις ‘Happy Birthday’, μαζί με καφέ κορδέλες. 

Μητέρα και κόρη απέκτησαν ένα απίστευτο matchy-matchy look καθώς παρευρέθηκαν στο σόου Valentino Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 στις 24 Ιανουαρίου.

Μπαλόνια Kylie Jenner

Και οι δύο εντυπωσίασαν με τις ολόμαυρες εμφανίσεις, με την Jenner να συνδυάζει ένα απλό στράπλες φόρεμα με ένα δραματικό πουπουλένιο σάλι, ενώ η Stormi φόρεσε ένα παλτό με άκρες με φτερά και πουπουλένια μανίκια.

Οι δυο τους συνδύασαν τα σύνολα τους με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου. 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Kylie Jenner μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί σκηνές από τον χρόνο της στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου μαζί της ήταν και ο γιος της Aire.

«Για περισσότερες καλές μέρες», έγραψε λεζάντα στο καρουζέλ των φωτογραφιών.

Kylie Jenner: Ντύθηκε ασορτί με την 5χρονη κόρη της Stormi στο show του Valentino (ΦΩΤΟ)

Νεότερα Άρθρα

Ποιοι διάσημοι έκαναν διακοπές στη Νάξο – ΦΩΤΟ

Her News

Κάτια Ταραμπάνκο: «Λύγισε» για την Ουκρανία αποκάλυψε πως το έμαθε στο Survivor

Her News b

Απόστολος Γκλέτσος: “Ξέρω πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι των φημών και των ψευδών ειδήσεων”

Her News b