HerNews.gr
DECORNEWS

Με αυτά τα κόλπα η κουζίνα σας θα φαίνεται πιο πολυτελής!

Δεν χρειάζεται να κάνετε μια ανακαίνιση κουζίνας για να κάνετε την κουζίνα σας πιο πολυτελή.

Στην πραγματικότητα, η πραγματοποίηση μικρότερων προσαρμογών και η συνεκτίμηση αυτών των πιο λεπτών λεπτομερειών μπορεί να ανυψώσει τον χώρο σε ένα δωμάτιο που έχει την αίσθηση της επιμέλειας, της τεχνογνωσίας και του εκλεπτυσμένου. Ακόμη και οι πιο οικονομικές κουζίνες έχουν τη δυνατότητα να φαίνονται πιο ακριβές από ό,τι είναι.

1. Διατηρήστε τον χώρο τακτοποιημένο 

Μια μινιμαλιστική κουζίνα σε λευκόΠρώτα και κύρια, δώστε στην κουζίνα σας έναν έλεγχο και μια καλή απορρόφηση. Οι κουζίνες συχνά καταλήγουν να φαίνονται γεμάτες πράγματα, καθώς ο πολυάσχολος χώρος γίνεται κάπως σαν χωματερή. Αλλά ρίξτε μια ματιά στους σχεδιαστές υψηλών προδιαγραφών και θα παρατηρήσετε ότι οι πολυτελείς μοντέρνες κουζίνες που βλέπετε στο Pinterest είναι κομψές και μινιμαλιστικές.

Για να επιτύχετε μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση στην κουζίνα σας, είναι σημαντικό να τη διατηρείτε οργανωμένη και καθαρή. Έχοντας αρκετό αποθηκευτικό χώρο θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε μόνο τα απαραίτητα.

2. Επενδύστε σε υλικό

Μια κουζίνα με ξύλινα τραβάΤο υλικό της κουζίνας συχνά παραμελείται ως ένας από αυτούς τους ασήμαντους παράγοντες της τελευταίας στιγμής. Αλλά είναι ζωτικής σημασίας για μια κουζίνα που φαίνεται κομψή. Τα ντουλάπια ή τα πόμολα περιγράφονται συχνά ως το «κόσμημα» της κουζίνας, φέρνοντας ένα μεταλλικό ποπ ή προσθέτοντας υφή και σχήμα στα ντουλάπια σας. 

3. Εστιάστε στη βρύση

Μια κουζίνα με βρύση κύκνουΗ βρύση της κουζίνας είναι το σημείο όπου το μάτι σας πηγαίνει πρώτα και χρησιμοποιώντας πολυτελή φυσικά φινιρίσματα όπως παλαιωμένο σίδερο ή ορείχαλκο μπορείτε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή στιγμή. Εναλλακτικά, το ματ μαύρο και το gun metal μπορούν να κάνουν μια εντυπωσιακή δήλωση. Δεν είναι μόνο το υλικό που είναι επίσης σημαντικό, και το μέγεθος πρέπει να ληφθεί υπόψη.

4. Απόκρυψη αντιαισθητικών στοιχείων 

Μια μαρμάρινη κουζίνα με κρυφή αποθήκηΥπάρχουν πολλά στοιχεία της κουζίνας σας που θα φαίνονται πολύ καλύτερα κρυμμένα. Από τα κουζινικά σκεύη και τις συσκευές που καταλήγουν να μαζεύονται σε πάγκους, μέχρι τους εκτεθειμένους κάδους και τα χαλαρά καλώδια, αυτά τα στοιχεία μπορούν εύκολα να καταστρέψουν μια ατμόσφαιρα.

Κρύψτε τον κάδο απορριμμάτων της κουζίνας σας για άμεσο αντίκτυπο, σκεπάζοντάς τον με ύφασμα και αποσπώντας την προσοχή από το αντιαισθητικό περιεχόμενο του κάδου με ένα όμορφο ύφασμα (το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας!) Εναλλακτικά, κρύψτε τον κάδο απορριμμάτων πίσω από μια πόρτα του ντουλαπιού.

5. Τοποθετήστε φυσική πέτρα

Μια κουζίνα που χρησιμοποιεί φυσική πέτρα για πολυτελές φινίρισμαΔιαπιστώνουμε ότι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να βελτιώσετε την πολυτέλεια της κουζίνας σας είναι να επενδύσετε σε υλικά υψηλής ποιότητας, όπως πολυτελείς μαρμάρινους πάγκους, προσαρμοσμένα ντουλάπια με κορυφαία φινιρίσματα και συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα.

Εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αναβαθμίσετε τον πάγκο της κουζίνας σας, θα συνιστούσαμε τη χρήση φυσικής πέτρας. Φέρνει μια τέτοια αίσθηση πολυτέλειας στην κουζίνα σας και η τραβερτίνη (η οποία είναι πολύ δημοφιλής), ο γρανίτης, η γυαλιστερή πέτρα λάβας ή το μάρμαρο δίνουν μια αίσθηση υψηλής ποιότητας σε κάθε χώρο.

Eύκολες ιδέες που θα κάνουν μια βαρετή κουζίνα πιο συναρπαστική

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πώς να καθαρίσετε εύκολα τη θήκη των Airpods σας

HerNews ka

Πράγματα που ξεχνάτε να καθαρίσετε στο σπίτι

Her News

Πως να προστατέψετε τα φυτά εσωτερικού χώρου από την κεντρική θέρμανση

HerNews ka