HerNews.gr
Ελλάδα

Ο Γιώργος Βάλλης σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον «Real Voice 99.5»

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών Γιώργος Βάλλης σε συνέντευξη στον «Real Voice 99.5» με την κα. Ράγιου μας εξηγεί τι συμβαίνει σχετικά με την αυτοψία που έγινε από τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Χαρδαλιά.

Ο Γιώργος Βάλλης αναφέρεται στη γνωστή δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό που συνδέει την Αίγινα με τη Σαλαμίνα. Αφήνοντας το θέμα αυτό η συζήτηση στρέφεται στο πολύ σημαντικά γεγονότα της Ερυθράς Θάλασσας με τις ομηρίες, με τις συνέπειες στο παγκόσμιο εμπόριο, την παγκόσμια οικονομία και σε ελλαδικό επίπεδο, τις πολύ μεγάλες απώλειες για το λιμάνι του Πειραιά (πάνω από 10 %) αλλά και το πλήγμα που θα δεχτεί ο απλός λαός όταν εκτοξευθούν οι τιμές εφόσον η παγκόσμια ναυτιλία που χρησιμοποιούσε το Σουέζ θα πρέπει να κάνει τον κύκλο της Αφρικής με όλη την καθυστέρηση, μεγαλύτερες ναυλώσεις, μεγαλύτερες ασφαλίσεις στα φορτία, αυξήσεις των ναύλων.

«Επομένως αυτός που θα πληρώσει για αυτούς τους τρομοκράτες είναι ο απλός ο κόσμος που θα χρεωθεί αυτές τις αυξήσεις», δηλώνει η Γιώργος Βάλλης.

«Πως όλη αυτή ιστορία μπορεί να πλήξει τον τουρισμό στην Ελλάδα με τις ανακοινώσεις της Αμερικής και ταξιδιωτικές οδηγίες να μην έρχονται στην Μεσόγειο και στην Ελλάδα λόγω της μέσης Ανατολής; Πως θα επηρεαστεί το ελληνικό yachting και ολόκληρη η εργασιακή αλυσίδα που συνδέεται, καθώς και κυρίως ο κόσμος που απασχολείτε σε αυτό το επάγγελμα;», προσθέτει.

Μιλώντας για το επάγγελμα, ο κ. Βάλλης έκανε αναφορά για την αφρόκρεμα των ναυτικών, όπου με εγγυημένες καλές απολαβές κάποιος μπορεί να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Συζητήθηκε επίσης σε πρώτη αποκλειστικότητα, η πρόταση που θα δώσει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών στο υπουργείο Υγείας για την εισαγωγή τηλεϊατρικής μέσα στα σκάφη αναψυχής.

Παρακολουθήστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη γι’ αυτά και άλλα πολλά θέματα που αναλύθηκαν.

Γιώργος Βάλλης: Ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Όσα έχουν καταθέσει έως τώρα οι συλληφθέντες ενώπιον του ανακριτή

HerNews ka

Παιδικές κατασκηνώσεις – ΕΦΚΑ: Άνοιξαν οι αιτήσεις – Ποιοι είναι δικαιούχοι

HerNews ka

28η Οκτωβρίου: Πού θα πάνε οι Έλληνες το τριήμερο

Her News