HerNews.gr
Μόδα

Πως να ντυθείς για μια ρομαντική βραδιά (ακόμα και του Αγίου Βαλεντίνου)

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι η ημέρα των αρραβωνιασμένων ζευγαριών, αλλά μάλλον των ερωτευμένων. Που σημαίνει ότι όλοι – απολύτως όλοι – καλούνται να γιορτάσουν την 14η Φεβρουαρίου παρέα με τους σημαντικούς τους άλλους, την οικογένεια ή τους φίλους τους, με ένα δείπνο έξω, μια πρόσκληση στον κινηματογράφο ή μια βραδιά στο σπα.

Με άλλα λόγια, πιστεύουμε ότι είναι σωστό να ζούμε αυτή τη μέρα ως ύμνο στην αγάπη σε όλες τις μορφές της και ως μια ακόμη ευκαιρία να είμαστε μαζί με τους αγαπημένους μας (που είναι πάντα ωραίο).

Δείτε πώς να ντυθείτε για μια ρομαντική βραδιά.

#1 Εσώρουχα ως ρούχα

Τα εσώρουχα εφευρέθηκαν για να ευχαριστήσουν όσους τα κοιτούν ή για να αισθάνονται καλά όσοι τα φορούν; Για να λυθεί αυτή η αμφιβολία που μοιάζει με Άμλετ, δεν υπάρχει καλύτερη περίσταση από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το βράδυ, ανεξάρτητα από το πού θα είστε και με ποιον, ντυθείτε με φαντασία με μακρύ μεταξωτό και δαντελένιο φόρεμα και γούνινο πανωφόρι σε full mob wife αισθητικής στυλ, κατά προτίμηση κόκκινο.

#2 Καρδιές και άλλα αξεσουάρ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια δικαιολογία για να φορέσεις την τσάντα καρδιάς που αγόρασες πριν από χρόνια. Συνδυάστε την με κοριτσίστικη εμφάνιση, όχι πολύ στημένη με ένα χαλαρό, ζεστό σακάκι μαζί με μια πρακτική φούστα και κόκκινες λεπτομέρειες.

#3 Το μακρύ (αλλά εύκολο) φόρεμα
Outfit San Valentino

Μπορείτε να επιλέξετε επίσης ένα μακρύ αλλά εύκολο φόρεμα σε αποχρώσεις του μπλε. Αν το βράδυ είναι σχεδόν ανοιξιάτικο όπως αυτές τις μέρες, συνδυάστε το με ένα δερμάτινο bomber jacket.. αλλιώς με ένα μακρύ παλτό. Χρησιμοποιήστε μια μίνι τσάντα για να κουβαλήσετε μαζί σας μόνο τα απαραίτητα.

#4 Διάφανο μίνι φόρεμα

Τι καλύτερη ευκαιρία από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να αναδείξετε τον εαυτό σας προσθέτοντας μια sexy πινελιά; Φέτος, εφόσον κάποιος σας καλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, επιλέξτε ένα διάφανο μίνι φόρεμα. Μαύρο, με μακριά μανίκια που το κάνουν μοναδικό.

#5 Λευκή δαντέλα

Το πιο ρομαντικό τραγούδι που γράφτηκε ποτέ είναι αυτό που αφιέρωσε η Lana Del Rey στη σύζυγο του παραγωγού της, το όνομά του είναι Margaret όπως το τραγούδι. Λέει πώς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά οι δυο τους. Ήταν σε μια ταράτσα, ήταν ντυμένη στα λευκά και αμέσως σκέφτηκε «ίσως έχω μπελάδες». 

Στο λευκό υπάρχει όλη η ειλικρίνεια της πρώτης αληθινής αγάπης, αυτή που σε κάνει να πιστεύεις ότι από εκείνη τη στιγμή η ζωή σου θα ανατραπεί. Ως φόρο τιμής στη Margaret, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φορέστε κάτι λευκό, ίσως και δαντέλα για να γίνουν όλα ακόμα πιο ποιητικά και τρομερά χλιαρά.

Disney: Κυκλοφορεί νυφικά εμπνευσμένα από τους «κακούς» των παραμυθιών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Slip φόρεμα & μπότες: Ο τέλειος συνδυασμός μόδας για τα μέσα της σεζόν

HerNews ka

Η statement ζώνη είναι το viral αξεσουάρ που θα μεταμορφώσει την γκαρνταρόμπα σας

HerNews ka

Οι Γαλλίδες λανσάρουν το πρώτο φθινοπωρινό πανωφόρι της γκαρνταρόμπας μας

Her News