HerNews.gr
DECORNEWS

Πλακάκια μπάνιου: Ποια χρώματα δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα;

Δεδομένου ότι τα πλακάκια είναι ένα από τα πιο ακριβά και χρονοβόρα μέρη μιας ανακαίνισης μπάνιου, θέλετε να επιλέξετε κάτι που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. 

Το να γνωρίζετε ποια χρώματα πλακιδίων μπάνιου δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός χώρου με τον οποίο θα νιώθετε χαρούμενοι για τα επόμενα χρόνια και θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Είναι ασφαλέστερο να επιλέξετε διαχρονικά χρώματα μπάνιου για ένα κύριο μπάνιο που χρησιμοποιείται συνεχώς.

1. Τερακότα

μπάνιο με πλακάκια zelligeΑν θέλετε ένα χρώμα μπάνιου που θα αντέξει στο χρόνο, αλλά δεν θέλετε να περιοριστείτε σε μια εντελώς ουδέτερη παλέτα, σκεφτείτε μερικούς γήινους τόνους, όπως τερακότα. Τα φυσικά χρώματα είναι διαχρονικά και η τερακότα συνδυάζεται υπέροχα με γήινα χρώματα, όπως το γκρι και το γήινο πράσινο.

Είναι λοιπόν ένας εξαιρετικός τρόπος για να ζεστάνετε οπτικά τον χώρο, ακόμα κι αν το μπάνιο είναι κρύο, θα αισθάνεται λίγο πιο ζεστό καθώς βγαίνετε από το ντους από ότι αν ήταν διακοσμημένο σε μια πιο δροσερή παλέτα

2. Πράσινο

ένα πράσινο πλακάκι εντοιχισμένη μπανιέραΗ προσθήκη μερικών πλακιδίων σε απαλό πράσινο τόνο σε ένα πλακάκι μπάνιου ή ντους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε χρώμα που δεν θα βγει ποτέ ξανά, λόγω των συσχετισμών του με τη μητέρα φύση. Ενώ κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει τα λευκά πλακάκια διαχρονικά είναι τα πολύχρωμα πλακάκια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Τα ζωντανά πλακάκια σε σμαραγδί πράσινο φέρουν μια κλασική γοητεία που ξεπερνά τις τάσεις. 

3. Crisp White

λευκό μαρμάρινο μπάνιο με μπανιέρα και νιπτήραΓια ένα πλακάκι μπάνιου που πραγματικά δεν θα βγει ποτέ, δεν υπάρχει ασφαλέστερη επιλογή από το λευκό και για να μην αισθάνεται σαν ένα «λευκό κουτί», μπορείτε πάντα να επιλέξετε έναν πιο ζεστό τόνο λευκού και να δείτε τρόπους για να προσθέσετε χρώμα σε ένα λευκό μπάνιο που μπορούν να αλλάξουν μέσα και έξω. Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με μια κλασική απόχρωση του λευκού όταν πρόκειται για πλακάκια μπάνιου. Τα λευκά πλακάκια, φαίνονται πάντα τόσο καθαρά και προσφέρουν μια φρέσκια παλέτα για να πλαισιώσουν σχεδόν κάθε συνδυασμό χρωμάτων που μπορεί να θέλετε να φέρετε μέσω πετσετών, χαλιών μπάνιου ή τέχνης τοίχων.

4. Μαύρο

μπάνιο με μαύρο πλακάκι και λευκή μπανιέραΑν θέλετε το λευκό, σκεφτείτε αντ ‘αυτού το ασπρόμαυρο, για να δημιουργήσετε αντίθεση και μοτίβο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο και το άσπρο για να δημιουργήσετε ζώνες. Το ασπρόμαυρο θα είναι πάντα μοντέρνο και κλασικό. Δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με αυτόν τον διαχρονικό συνδυασμό σε ένα μπάνιο.

Αυτός μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε ένα μπάνιο να αισθάνεται ξεχωριστό χωρίς να χρειάζεται να διακοσμήσετε εκ νέου μερικά χρόνια αργότερα.

5. Γκρι και μπεζ

Μπάνιο με πλακάκια δαπέδου από τερακότα, μωβ πλακάκια τοίχου και περίγραμμαΕναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε κλασικούς ενδιάμεσους τόνους του γκρι και του μπεζ, με ασφάλεια γνωρίζοντας ότι είναι απίθανο να παλιώσουν. Εκτός από τη δημιουργία μιας πραγματικής δήλωσης και μιας αίσθησης πολυτέλειας, το μαρμάρινο δάπεδο μπάνιου ή τα πλακάκια δίνουν μια βασιλική εντύπωση. Τα πλακάκια σε πιο ανοιχτόχρωμους τόνους είναι διαχρονικά.

Θα εκπλαγείτε με αυτό το πανεύκολο κόλπο που κάνει το μπάνιο σας να μοσχοβολάει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα λάθη που κάνουμε όταν ανακαινίζουμε την κουζίνα

HerNews ka

Φυτά που αγαπούν τη θάλασσα

Her News

Πως να κάνετε τα έπιπλα του εξωτερικού χώρου σας να φαίνονται πιο luxury χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία!

HerNews ka