HerNews.gr
Μόδα

Κylie Jenner: Υιοθέτησε την πιο εκκεντρική τάση του mob wife

Η Kylie Jenner έκανε μια εντυπωσιακή επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, επιλέγοντας το στυλ της Mob Wife! Φορώντας μια γούνα χωρίς τίποτα από μέσα, ένα χαμηλοκάβαλο τζιν και statement γυαλιά ηλίου, δημιούργησε ένα mood που άμεσα θυμίζει την τάση που κάνει θραύση αυτή την περίοδο.

Ωστόσο, ως fashion icon, η Jenner δεν έμεινε εκεί, αλλά πρόσθεσε ένα ακόμη αξεσουάρ που αναβαθμίζει το mob wife look της σε άλλο επίπεδο.

Wet look: Πώς θα αποκτήσεις το αγαπημένο hair look της Kylie Jenner;

Η τάση του Mob Wife στη μόδα έχει εμπνευστεί από το στυλ των γυναικών που συνδέονται με τον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, όπως φαίνεται σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Αυτό το στυλ χαρακτηρίζεται από πλούσιες γούνες, λαμπερά αξεσουάρ, κομψά και ακαταμάχητα ρούχα, καθώς και έντονο μακιγιάζ.

Οι γούνες είναι συχνά ένα κυρίαρχο στοιχείο στο στυλ των Mob Wives, συχνά φοριούνται με ένα σύνολο χωρίς τίποτα από μέσα ή πάνω από φόρμες σε αποκαλυπτικά κομμάτια. Οι γυναίκες που ακολουθούν αυτήν την τάση προτιμούν μπότες μεγάλου ύψους ή πλατφόρμες για να ολοκληρώσουν το σύνολό τους.

Τα μαλλιά είναι συχνά λαμπερά και καλά φροντισμένα, με έντονο μακιγιάζ που περιλαμβάνει έντονες προσθήκες στα μάτια και έντονα χείλη.

Το Mob Wife στυλ αποτελεί μια δήλωση μόδας που δείχνει δύναμη, αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία. Αν και εντυπωσιακό και θεαματικό, είναι επίσης ένα στυλ που απαιτεί αυτοπεποίθηση και στολίδια για να φορεθεί με επιτυχία.

Kylie jenner

Κylie Jenner: Τόλμησε το bleached eyebrow trend!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα πιο ακριβά παπούτσια όλων των εποχών

Her News

Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που επιλέγει οικονομικά κοσμήματα;

HerNewskl

Castañer: Οι espadrilles που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι

Her News