HerNews.gr
Μόδα

Met Gala 2024: Η ανακοίνωση της Vogue για το dress code

Met Gala 2023

Χθες, η Vogue ανακοίνωσε τους συνεδριάζοντες του Met Gala για το 2024, παρουσιάζοντας έναν αναπάντεχο συνδυασμό γνωστών προσωπικοτήτων της μόδας και του χώρου της showbiz. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η Ζεντάγια, ο Bad Bunny, ο Κρις Χέμσγουορθ και η Τζένιφερ Λόπεζ, μια ομάδα που μπορεί να φανεί τυχαία – εκτός από την παρουσία της Zendaya.

Zendaya

Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο έγινε η ανακοίνωση των ονομάτων ήταν ακόμα πιο ασυνήθιστος, καθώς παρουσιάστηκε μέσω ενός ψεύτικου group chat στο Instagram. Αν και η ιδέα ήταν ενδιαφέρουσα και εμπνευσμένη, ένα τέτοιο ψεύτικο group chat δεν φαίνεται να είναι ιδανικό για το περιοδικό Vogue.

Met Gala 2024: Η ανακοίνωση της Vogue για το dress code

Το post που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram ξεκινάει με ένα “Γεια σας” από την Άννα Γουίντουρ σε ένα κενό chat, χωρίς να φαίνονται οι συμμετέχοντες, και τους ρωτάει εάν είναι διαθέσιμοι τη Δευτέρα 6 Μαΐου.

Οι απαντήσεις έρχονται γρήγορα και οι συμμετέχοντες προσπαθούν να καταλάβουν το θέμα “the Garden of Time”. Τελικά, η Άννα Γουίντουρ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο του group chat αλλάζοντας το όνομα σε “Met Gala 2024 Co-Chairs”.

Met Gala 2023

Η ανακοίνωση του θέματος της έκθεσης από το Μουσείο Metropolitan της Νέας Υόρκης ήταν αναμφίβολα μια σημαντική αποκάλυψη, αλλά όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την ανακοίνωση του dress code για τη βραδιά.

Αυτή ήρθε μερικές ώρες μετά από την ανακοίνωση του θέματος από το αμερικανικό περιοδικό Vogue.

Το φετινό θέμα του Met Gala 2024 θα είναι «The Garden of Time», εμπνευσμένο από το διήγημα του J.G. Ballard που δημοσιεύτηκε το 1962. Η ιστορία ακολουθεί έναν κόμη και μια κόμισσα που ζουν σε μια «ουτοπική κατάσταση ελεύθερου χρόνου, τέχνης και ομορφιάς», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του περιοδικού.

Ωστόσο, όταν ένας όχλος περιπλανιέται έξω από τη βίλα τους, ο κόμης βρίσκεται αναγκασμένος να κλέψει ένα λουλούδι που αντιστρέφει τον χρόνο από τον κήπο του, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλα τα λουλούδια.

Το caption του post λέει «Αυτή τη χρονιά το Met Gala -το οποίο γίνεται για όφελος του Met Museum- θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου και θα τιμήσει την ανοιξιάτικη έκθεση του The Costume Institute ‘Sleeping Beauties: Reawakening Fashion’.

Ο Bad Bunny, ο Κρις Χέμσγουορθ, η τζένιφερ Λόπεζ, η Ζεντάγια και η Άννα Γουίντουρ θα είναι οι επίσημη co-chairs αυτής της χρονιάς, ενώ οι επίτιμοι chairs της βραδιάς θα είναι ο creative director της Loewe, Τζόναθαν Άντερσον και ο TikTok CEO, Σόου Ζι Τσόου. Παράλληλα με την προαναφερθείσα έκθεση, το dress code θα είναι το ‘The Garden of Time’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Zendaya: Η φουτουριστική εμφάνιση που προκάλεσε αίσθηση στο κόκκινο χαλί!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μανικετόκουμπα: Ένα υπέροχο δώρο για τον άνδρα

Her News

Rihanna- Met Gala After-Party: H αποκαλυπτική εμφάνιση με δαντέλα και πέρλες

HerNewskl

Mules shoes: Διεκδικούν ένα μέρος στη ντουλάπα σου!

Her News