HerNews.gr
Διεθνή

Justin Timberlake: Έτσι κατάφερε μοντέλο του Playboy να τον κάνει να απατήσει την Cameron Diaz

Το πρώην μοντέλο του Playboy, Zoe Gregory, ισχυρίζεται ότι κάποτε συνδέθηκε με τον Justin Timberlake, ενώ ο τραγουδιστής έβγαινε με την Cameron Diaz στις αρχές της δεκαετίας.

Η ξανθιά βόμβα, τώρα 49 ετών, είπε στην Daily Mail την Κυριακή ότι γνώρισε τον Timberlake, 43 ετών σήμερα, σε ένα πάρτι στο Playboy Mansion και ήταν η πρώτη που έκανε μια κίνηση για να τον προσεγγίσει.

H Gregory ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής αρχικά αρνήθηκε, δηλώνοντας ότι έβγαινε με την Cameron Diaz, αλλά όταν εκείνη τον δελέασε περαιτέρω λέγοντας ότι η ηθοποιός «δεν ήταν μαζί του τώρα», φέρεται να ενέδωσε.Zoe GregoryΗ πορνοστάρ διευκρίνισε ότι αυτή και ο Timberlake «δεν έκαναν σεξ», αλλά φέρεται να χαϊδεύτηκαν και «έκαναν φάση».

Η Zoe Gregory με μπικίνι.

Η πορνοστάρ είχε προηγουμένως αποκαλύψει έναν άλλον άντρα με τον οποίο φέρεται να είχε μια περιπέτεια: τον Alex Rodriguez.

Το 2019, ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει σεξ με τον Rodriguez  λίγες εβδομάδες πριν κάνει πρόταση γάμου στην Jennifer Lopez.

Η Britney Spears κατηγόρησε πρόσφατα τον Justin Timberlake ότι την απάτησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της τριετούς σχέσης τους.Britney Spears και Justin Timberlake.Η πριγκίπισσα της ποπ υποστήριξε στα μπεστ σέλερ απομνημονεύματά της « The Woman in Me », που κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2023, ότι ο Timberlake της ήταν άπιστος με «άλλη μια διασημότητα».

Το πρώην μέλος του *NSYNC φημολογήθηκε  ότι την είχε απατήσει με τη Nicole Appleton της αγγλικής ομάδας κοριτσιών All Saints αφού εντοπίστηκαν να επιστρέφουν στο ξενοδοχείο του στο Λονδίνο το 2000 — ενώ ήταν ακόμα με την Spears.

Britney Spears: “Σφάζει” με το γάντι τον Justin Timberlake

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Έφτυσε…μπύρα στους θαυμαστές κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας

HerNews ka

Φλόριντα: Πως μία τολμηρή σερβιτόρα έσωσε 11χρονο αγοράκι από τα χέρια του πατριού – κακοποιητή του

Her News

Kim Kardashian – Pete Davidson: ‘Επεσαν “τίτλοι τέλους” στη σχέση τους

HerNewskl