HerNews.gr
Social News

Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα 16α γενέθλια των παιδιών της με ταξίδι στην Ιαπωνία

Την Παρασκευή 23/2, η Jennifer Lopez μοιράστηκε ένα γλυκό βίντεο στο Instagram με τα παιδιά της Max και Emme να γιορτάζουν τα 16α γενέθλιά τους με διακοπές γεμάτες οικογένεια και φίλους στην Ιαπωνία.

Το μοντάζ του βίντεο ξεκίνησε με τη Lopez να λέει πίσω από την κάμερα, «Ποτέ δεν έχω δει τον Max τόσο ενθουσιασμένο», με την Emme να προσθέτει: «Δεν έχω δει ποτέ τον εαυτό μου τόσο ενθουσιασμένο». 

Βασισμένο στο κομμάτι της Lopez “Hummingbird”, το βίντεο άλλαξε στη συνέχεια στην Emme που γελούσε κρατώντας μερικά γουρουνάκια πριν η κάμερα γυρίσει στον Max ο οποίος καθόταν με έναν φίλο για φαγητό.

«16 🥥🥥 Ταξίδι γενεθλίων 2024 🤍🤍», έγραψε στη λεζάντα της η τραγουδίστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ο Max, η Emme και ένας φίλος τους, καταγράφηκαν στη συνέχεια φορώντας κιμονό και χρησιμοποιώντας γουδί με τη Lopez να φορά ένα λουλουδάτο κιμονό σε χρώμα μέντας με ροζ φύλλο και τιρκουάζ αξεσουάρ στα μαλλιά της.

Το ταξίδι για τα γενέθλια των διδύμων περιλάμβανε επίσης μια επίσκεψη στο μουσείο, με τον Max να θαυμάζει ένα δωμάτιο γεμάτο με μεγάλες λευκές μπάλες, ενώ η Emme μπήκε σε ένα δωμάτιο με αστραφτερούς φωτισμένους τοίχους προτού μετατραπεί σε ένα σκοτεινό χώρο με λουλούδια να επιπλέουν.

Στο μοντάζ εμφανίστηκε επίσης μια φωτογραφία της Lopez να στέκεται ανάμεσα στα δίδυμα της ενώ χαμογελούσε στην κάμερα με ένα μαύρο crop top. Στη συνέχεια, η περήφανη μητέρα φίλησε τον Max στο μάγουλο πριν περπατήσει χέρι-χέρι με την Emme, η οποία απαθανατίστηκε να ακτινοβολεί την κάμερα ενώ στεκόταν σε ένα κατάστημα.

Η Jennifer Lopez γιορτάζει τα 16α γενέθλια των δίδυμων Max και Emme με ένα αξιολάτρευτο Vacation PostΗ Jennifer Lopez γιορτάζει τα 16α γενέθλια των δίδυμων Max και Emme με ένα αξιολάτρευτο Vacation Post«ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΔΕΣ ΜΟΥ, σας αγαπώ», έγραψε η Lopez στο τέλος του βίντεο.

Εν τω μεταξύ, πριν από το αφιέρωμα για τα γενέθλιά της στα δίδυμα της, η σταρ μοιράστηκε ένα καρουζέλ εικόνων της που φορούσε ένα μεγάλο τζάκετ με ένα γκρι πλεκτό πουλόβερ με ζιβάγκο και γυαλιά ηλίου. 

Η σταρ του This Is Me…Now μοιράζεται την Emme και τον Max με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony , με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2004 έως το 2014.

Σε μια συνέντευξη του 2022 στο PEOPLE, η Lopez μίλησε για τα δίδυμα που μεγαλώνουν. «Βγαίνουν έξω, είναι δικοί τους άνθρωποι και εμείς απλώς προσπαθούμε να συμβαδίσουμε», είπε.

Jennifer Lopez: Αποδέχεται το γεγονός ότι η ζωή της με τον Ben Affleck δεν είναι τέλεια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όταν η Μαντόνα “κλειδώθηκε” στο μπάνιο

HerNewskl

Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα 54α γενέθλιά της χορεύοντας πάνω σε τραπέζι

HerNews ka

Τατιάνα Μπλάτνικ: Πιο ευδιάθετη από ποτέ στο Ηρώδειο με τον Νικόλαο – ΦΩΤΟ

HerNews ka