HerNews.gr
Διεθνή

Τέιλορ Σουίφτ Ο πατέρας της κατηγορείται για επίθεση σε παπαράτσι

Taylor Swift

Ο μπαμπάς της Τέιλορ Σουίφτ , Σκοτ ​​Σουίφτ, κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε έναν Αυστραλό φωτογράφο ενώ γιόρταζε το τέλος της περιοδείας Down Under της Eras Tour της κόρης του.

Η αστυνομική δύναμη της Νέας Νότιας Ουαλίας επιβεβαίωσε στο Page Six τη Δευτέρα ότι ξεκίνησε έρευνα μετά την επίθεση που φέρεται ότι ο Σκοτ ​​επιτέθηκε στον 51χρονο Μπεν Μακντόναλντ σε μια προβλήτα πορθμείων στη βόρεια ακτή του Σίδνεϊ.

Όπως είπαν η φερόμενη επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο φωτογράφος δεν χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη.Σκοτ Σουίφτ και Τέιλορ ΣουίφτΟ ΜακΝτόναλντ είπε στη Daily Mail ότι ο Σκοτ, και η Τέιλορ Σουίφτ, είχαν βγει για πάρτι όταν συνέβη το υποτιθέμενο περιστατικό.

«Κατέβηκε από το σκάφος, πήγε προς τους φρουρούς ασφαλείας που μας έσπρωχναν ομπρέλες στα μούτρα και μετά μου επιτέθηκε», ισχυρίστηκε ο φωτογράφος.Σκοτ ΣουίφτΟ ΜακΝτόναλντ ισχυρίζεται ότι ο Σκοτ ​​τον χτύπησε στην αριστερή πλευρά του προσώπου. Ο παπαράτσι ισχυρίζεται ότι δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει τον προστατευτικό πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ.

«Μάλλον αποφάσισε ότι έπρεπε να υπερασπιστεί την κόρη του, για κάποιο λόγο», είπε στο πρακτορείο.

«Σε 23 χρόνια δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο», πρόσθεσε.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της 14 φορές νικήτριας Grammy είπε στο Page Six ότι «δύο άτομα έσπρωχναν επιθετικά προς την Τέιλορ, άρπαζαν το προσωπικό ασφαλείας της και απειλούσαν να ρίξουν μια γυναίκα μέλος του προσωπικού στο νερό».

Η Daily Mail έλαβε επίσης πλάνα από την υποτιθέμενη επίθεση, που δείχνει τη Σουίφτ και τον πατέρα της να περπατούν από την προβλήτα καθώς το προσωπικό ασφαλείας της εμπόδιζε τη θέαση των φωτογράφων.

Στη συνέχεια, ένας φύλακας ζήτησε από τους φωτογράφους να «απομακρυνθούν από το όχημα». Μόλις ο Σκοτ και η Τέιλορ Σουίφτ έφτασαν στο αυτοκίνητο, η κάμερα αναβόσβηνε καθώς δύο άτομα φαινομενικά έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλο όταν ο κάμεραμαν πλησίασε την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου.

«Ποιος ήταν αυτός ο μάγκας;» ο άντρας πίσω από την κάμερα ακούστηκε να λέει καθώς έπεσε στο έδαφος.

Super Bowl 2024: Το παθιασμένο φιλί της Taylor Swift με τον Travis Kelce & τα δάκρυα χαράς

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Leonardo DiCaprio: Έριξε… πόρτα στην πρώην σύντροφό του από το πάρτι γενεθλίων του

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χρησιμοποίησαν τους βασιλικούς τους τίτλους και επικρίθηκαν

HerNews ka

Angelina Jolie: Φέρεται να θέλει να καταστρέψει τη ζωή και την εικόνα του Brad Pitt

HerNews ka