HerNews.gr
Διεθνή

Ben Affleck: Δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει τη σχέση του με την Jennifer Lopez

Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους το 2021 μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες χωρισμού, ο ηθοποιός είχε ένα αίτημα.

Η Lopez έχει 253 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και ο Ben Affleck δεν ήθελε η σχέση τους να δημοσιοποιηθεί μπροστά στα αδιάκριτα βλέμματα, λέει στο νέο της ντοκιμαντέρ του Amazon Prime The Greatest Love Story Never Told.

«Όταν συναντηθήκαμε ξανά, είπα: “Άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media”», θυμάται  ηθοποιός και σκηνοθέτης, 51 ετών.

«Τότε κατάλαβα ότι δεν είναι δίκαιο αυτό που ζήτησα. Είναι κάπως σαν να παντρευτείς έναν καπετάνιο και να πεις “Λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό”».

Παρά τους φόβους του Ben Affleck, το ζευγάρι τα κατάφερε, αρραβωνιάστηκε τον Απρίλιο του 2022 και παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο. Στα χρόνια από τότε, η Jennifer Lopez μοιράστηκε κατά καιρούς φωτογραφίες και βίντεο του Affleck στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της, συμπεριλαμβανομένου ενός γλυκού βίντεο με το ζευγάρι να τραγουδά το “(What A) Wonderful World” του Sam Cooke στο αυτοκίνητο προς τιμήν των γενεθλίων του τον Αύγουστο. 

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικά είδη προσεγγίσεων που προσπαθούμε να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε», λέει στο ντοκιμαντέρ.

Η Lopez, επίσης, μιλά ανοιχτά για τους τρόπους με τους οποίους ο Affleck νιώθει άβολα στο προσκήνιο, ειδικά ως πηγή έμπνευσης πίσω από το νέο της άλμπουμ This Is Me…Now και τη συνοδευτική οπτική ταινία This Is Me…Now: A Love Story.

«Δεν νομίζω ότι ο Ben νιώθει πολύ άνετα με το να κάνω όλα αυτά», λέει. «Αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με στηρίξει με κάθε τρόπο γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να με εμποδίσεις να κάνω τη μουσική που έκανα… δεν θέλει να με σταματήσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα να είναι η μούσα».

Το The Greatest Love Story Never Told , που ξεκινάει τη ροή του την Τρίτη, προσφέρει στους θαυμαστές μια ματιά στα παρασκήνια της δημιουργίας του φιλόδοξου νέου έργου της Lopez. Το ντοκιμαντέρ, σε σκηνοθεσία Jason Bergh, περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον στενό κύκλο της σταρ, καθώς και με τους συνεργάτες παραγωγής και τους μακροχρόνιους συνεργάτες της.Στο ντοκιμαντέρ, η Jennifer Lopez αποκαλύπτει ότι ο Ben Affleck της έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως επανενωμένο ζευγάρι: ένα βιβλίο που περιελάμβανε κάθε γράμμα και email που είχαν ανταλλάξει εδώ και δύο δεκαετίες, το οποίο ονόμασε The Greatest Love Story Never Told.

Ο Ben Affleck συνόδευσε τη Jennifer Lopez στην πρεμιέρα της πρωτότυπης ταινίας της στο Λος Άντζελες στις 13 Φεβρουαρίου και έλαβε ένα συγκινητικό «ευχαριστώ» από την σταρ καθώς ανέβαινε στη σκηνή πριν από την προβολή.

«Και μετά υπάρχει το άτομο που το ενέπνευσε αυτό για μένα, που με ενέπνευσε όλη μου τη ζωή. Απλώς, εμπνεύστηκε ένα άλμπουμ πριν από 20 χρόνια και ξέρω ότι μισεί που το κάνω αυτή τη στιγμή», είπε η Lopez.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Μου λέει, “Σώπασε σε παρακαλώ”. Όχι! Και λέω όχι. Λέω, σ’αγαπώ και σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα και με βοήθησες να πιστέψω στον εαυτό μου», συνέχισε. «Και με βοηθάς να μεγαλώνω κάθε μέρα. Ευχαριστώ για την οικογένεια που δημιουργήσαμε και τα παιδιά μας και ό,τι κάνεις για μένα».

«Δεν θα μάθεις ποτέ τι είναι να μπορείς να μοιράζεσαι αυτή τη ζωή και να είσαι η αγάπη μου. Σε ευχαριστώ», κατέληξε η Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα 16α γενέθλια των παιδιών της με ταξίδι στην Ιαπωνία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gwyneth Paltrow: “Ήταν τέλεια. Εννοώ έκανες κοκαΐνη και δεν σε έπιαναν”

HerNewskl

Εμανουέλ Μακρόν: Η φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Έδιωξε την αγαπημένη βοηθό της βασίλισσας Ελισάβετ μετά τον θάνατό της

HerNews ka