HerNews.gr
Beauty

Kylie Jenner: Κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα – Όλα όσα γνωρίζουμε

Όταν σκέφτεστε την Kylie Cosmetics, τα περίφημα κιτ χειλιών της μάρκας σας έρχονται αμέσως στο μυαλό. Είναι που οδήγησαν τη μάρκα σε μια στιγμιαία, viral, επιτυχία—δημιουργώντας τόσα μιμίδια όσο και γνήσια εμμονή των χρηστών. 

Κοιτάζοντας πίσω σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, η Kylie Jenner βοήθησε πραγματικά στην πληροφόρηση πώς θα μπορούσε να είναι μια επωνυμία ομορφιάς διασημοτήτων και ήταν πολύ μπροστά από την καμπύλη που εισέρχονταν στον χώρο που κυριαρχείται πλέον από τους φίλους και την οικογένειά της.

Από το 2015, η Kylie Cosmetics έχει αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε εκατοστό του χώρου ομορφιάς. Η Jenner μετέτρεψε την αυτοκρατορία της για τα lipliner σε foundation, concealer, ρουζ, highlighter και lip gloss. Έκτοτε έχει επίσης επεκταθεί στην περιποίηση της επιδερμίδας, στη φροντίδα του μωρού και σε εργαλεία όπως τα πινέλα μακιγιάζ.

Ωστόσο, ένα πράγμα λείπει από κάθε συλλογή της Kylie Cosmetics: το άρωμα. Αν και η Kylie δημιούργησε ένα άρωμα με θέμα τα χείλη σε συνεργασία με το εμπορικό σήμα KKW Beauty της Kim Kardashian το 2019, δεν είχε ποτέ δικό της. Αυτό αλλάζει σήμερα.

Στις 7 Μαρτίου, η Jenner κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα με την επωνυμία Cosmic Kylie Jenner (78 δολαρίων). Παρακάτω, όλες οι λεπτομέρειες για το συναρπαστικό νέο λανσάρισμα, απευθείας από την ίδια την Jenner.Η Kylie Jenner κρατά το νέο της κοσμικό άρωμα από την Kylie CosmeticsΗ έμπνευση

Βλέποντας ότι το Cosmic είναι το ντεμπούτο άρωμα της Jenner, ήθελε κάτι προσωπικό που θα φορούσε πραγματικά κάθε μέρα. «Μου αρέσει να έχω ένα χαρακτηριστικό άρωμα», λέει η Jenner στον Byrdie. «Το άρωμα είναι σίγουρα πολύ προσωπικό για μένα . Είναι η τελική μου πινελιά σε κάθε μου εμφάνιση».

Τούτου λεχθέντος, η Kylie Jenner έπρεπε να βεβαιωθεί ότι κάθε λεπτομέρεια ήταν τέλεια στην επωνυμία της και να περικλείει το “νοσταλγικό” άρωμα που ήθελε.

Η Kylie Jenner λέει ότι το άρωμα χρειάστηκε δύο χρόνια για να καρποφορήσει, αλλά έχει ρίζες στην παιδική της ηλικία. «Η μαμά μου φορούσε ένα όμορφο λουλουδάτο άρωμα μεγαλώνοντας», λέει, προσθέτοντας ότι τα απαλά λουλουδάκια της φέρνουν πάντα άνεση και είναι «πολύ νοσταλγικά».

Πρόσθεσε λίγη από αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά της Kylie στο κλασικό άρωμα – όταν περιέγραψε τον τρόπο που την κάνει να νιώθει το Cosmic, οι λέξεις «εκλεπτυσμένη, γλυκιά, μαγνητική και σέξι» βγήκαν από το στόμα της. Προσθέτει ότι ήθελε να μυρίζει «έξω από αυτόν τον κόσμο», εξ ου και το όνομα του αρώματος.Εικόνα προϊόντος του νέου αρώματος καλλυντικών Kylie Cosmic

Οι σημειώσεις

Για να δημιουργήσει ένα «μαγνητικό άρωμα εμπνευσμένο από το δέρμα» που είναι εξίσου «τέλειο για μέρα ή νύχτα», η Kylie ζήτησε τη βοήθεια της ειδικής αρωματοποιού Nicole Mancini.

«Το Vanilla Musk ήταν στην κορυφή της λίστας μου, ήταν πολύ σημαντικό», λέει η Jenner. «Εγώ πραγματικά έλκομαι προς τον μόσχο βανίλιας. Έτσι, το ήθελα στο πρώτο μου άρωμα», είπε η Jenner για την πιο σημαντική νότα. Παράλληλα με αυτή τη γλυκιά, ανακουφιστική νότα ως βάση, πρόσθεσε επίσης ζεστό ξύλο κέδρου για μια γήινη πινελιά.Εικόνα προϊόντος του νέου αρώματος καλλυντικών Kylie, cosmic

Στην καρδιά του αρώματος βρίσκονται μερικά από τα λουλουδάτα αρώματα που της θυμίζουν τη μαμά της. Δηλαδή κόκκινη παιώνιας και χρυσό κεχριμπάρι. Η παιώνια προσθέτει μια γλυκιά λουλουδάτη κουβέρτα στο άρωμα και το χρυσό κεχριμπάρι αναδεικνύει αυτή τη ζεστασιά που είναι τόσο σημαντική για την Jenner.

Όπως αναφέρθηκε, η διαμόρφωση του πρώτου αρώματος της χρειάστηκε δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ο λόγος; Το avant-garde, γλυπτικό μπουκάλι που φιλοξενεί και τα τρία μεγέθη, 30, 50 και 100ML.Ακριβώς όπως το άρωμα μέσα, η Jenner «ήθελε το μπουκάλι να είναι σαν ένα έργο τέχνης από έναν άλλο κόσμο», που φαινόταν «όμορφο στο μπάνιο ή στην κρεβατοκάμαρά σου».

Kylie Jenner: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Timothée Chalamet

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Το beauty gadget που τονώνει την επιδερμίδα της!

HerNewskl

Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας πιο πυκνά, σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Victoria Beckham: Με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζει το nose contouring

HerNewskl