HerNews.gr
Social News

Βασίλης Μπισμπίκης: Έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται από την Δευτέρα 4/3 στο νοσοκομείο μετά από ξαφνικούς πόνους που ένιωσε στο στήθος.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός υποβλήθηκε αρχικά σε επέμβαση για τοποθέτηση στεντ και τρεις ημέρες μετά χρειάστηκε να κάνει και δεύτερη επέμβαση.

Από δίπλα του δεν έφυγε λεπτό η Δέσποινα Βανδή, η οποία τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.Το μεσημέρι της Παρασκευής 8/3 ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος βρίσκεται σε μονόκλινο δωμάτιο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου και αναρρώνει, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα Instagram Story του θέλοντας να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν περαστικά και ανησύχησαν για εκείνον.

Η ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε ο ηθοποιός.Όπως όλα δείχνουν, η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη και θα μείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι την Κυριακη ενώ ταυτόχρονα θα κάνει και τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Επίσης η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά το Σάββατο 9/3 στο J2US αλλά και στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Για την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη η οποία κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό, γνωρίζει ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού., Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν δέχεται επισκέψεις στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται, με τους συγγενείς και φίλους να επικοινωνούν μόνο τηλεφωνικά μαζί του.

Βασίλης Μπισμπίκης: Στο χειρουργείο για δυο επεμβάσεις – «Βράχος» δίπλα του η Δέσποινα Βανδή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζόζεφιν- MAD VMA: Απαντάει για πρώτη φορά στο περιστατικό με τον νεαρό που εμφανίστηκε μπροστά της!

HerNewskl

Σούπερ Κική για Γιώργο Λιάγκα: “Έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο”

Her News b

Kylie Jenner: Αποκαλύψε τις δυσκολίες που βίωσε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

HerNewskl