HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Σε πολύ κακή κατάσταση ο τραγουδιστής μετά το τροχαίο που ενεπλάκη – Τι είπε φίλος του

Ο 24χρονος που έγινε γνωστός πριν από 8 χρόνια, όταν συμμετείχε σε μουσικό τηλεπαιχνίδι, αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία και όπως αναφέρουν στενοί συγγενείς του, παραμένει σοκαρισμένος από το δυστύχημα και συντετριμμένος από τον θάνατο του 19χρονου.

Στο πλευρό του Γιάννη Ξανθόπουλου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και μια σειρά από συνάδελφοί του, που τα προηγούμενα χρόνια συνεργάστηκαν μαζί του.Από την πρώτη στιγμή ο Γιάννης Ξανθόπουλος δηλώνει στη διάθεση των αρχών που ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Τα βλέμματα όλων βρίσκονται στραμμένα τόσο στην οικογένεια που θρηνεί το χαμό του παιδιού της, όσο και στους γονείς του 19χρονου τραυματία που αγωνιούν.

Οι έρευνες για το θανατηφόρο τροχαίο συνεχίζονται με τον 68χρονο οδηγό που παραβίασε το STOP να παρουσιάζεται στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Φίλος του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την ψυχική του κατάσταση.«Είναι παιδικός μου φίλος. Είναι αδερφός δεν είναι φίλος. Από μικροί κάνουμε παρέα. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης όλοι έχουν συγκλονιστεί πόσω μάλλον ο Γιάννης ο όποιος ενεπλάκη σε όλο αυτό άθελά του. Στο νοσοκομείο μόνο τον επισκέφθηκα», είπε αρχικά.

«Σωματικά έχει πόνους στα πόδια και στο στήθος, από το τράνταγμα μετά από αυτό που συνέβη. Τώρα είναι σπίτι του και ούτε εγώ τον έχω δει. Δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει ούτε τη δύναμη να πάει κάποιος να του μιλήσει, ούτε από εμάς ούτε από κανέναν. Ούτε στα τηλέφωνα θα απαντήσει, είναι πραγματικά σε τεράστιο σοκ με όλο αυτό που έχει γίνει», συμπλήρωσε αναφορικά με την ψυχική κατάσταση του τραγουδιστή.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο θα κινηθεί νομικά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σπίτι με το Mega: O Κώστας Μακεδόνας σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά

Her News

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το δώρο που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά από τον ΑΝΤ1

HerNews ka

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day επιστρέφουν σε νέα ώρα

Her News b