HerNews.gr
Διεθνή

Σοκ στο Squid Game: Πρωταγωνιστής καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση

Το 2021, η πρώτη σεζόν του ‘Squid Game’ έκανε πρεμιέρα και δεν άργησε να γίνει η σειρά με τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως. Το Netflix αγκάλιασε την επιτυχημένη μυθοπλασία και συγκέντρωσε ένα καστ που έγινε γρήγορα διάσημο.

Ένας από αυτούς, ωστόσο, μόλις καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση για γεγονότα που χρονολογούνται από το 2017 και αφού κατηγορήθηκε από το περασμένο 2022.

Ο O Yeong-su , 80 ετών, που έπαιζε τον παίκτη 001, έχει αντιμετωπίσει το δικαστήριο του Suwon, που βρίσκεται νότια της Σεούλ. Ως αποτέλεσμα της δίκης, ο βετεράνος ηθοποιός καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες και πρέπει να συμπληρώσει συνολικά 40 ώρες σε ένα πρόγραμμα.

Ο ηθοποιός του Squid Game μπορεί να αποφύγει τη φυλάκιση

Ωστόσο, παρά την καταδίκη, ο O Yeong-su δεν θα πάει στη φυλακή εάν δεν παραβιάσει κανένα νόμο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Για τον δικαστή, ο απολογισμός του θύματος είναι συνεπής, αληθινός και «δεν είναι κάτι που μπορεί να επινοηθεί».

Η κατηγορία σε βάρος του ερμηνευτή χρονολογείται από το 2022. Συγκεκριμένα, ήταν τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς όταν κατηγορήθηκε ότι αγκάλιασε και φίλησε μια γυναίκα στο μάγουλο πριν από πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας για μια παράσταση.Squid Game' Actor Oh Yeong-Su Found Guilty of Sexual MisconductΓια τα γεγονότα αυτά του ζητήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, η οποία πλέον έχει καταλήξει σε ποινή οκτώ μηνών με αναστολή.

Η υπεράσπιση του ηθοποιού ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς ο O Yeong-su αρνoύνταν πάντα τις κατηγορίες εναντίον του. Ο ερμηνευτής και νικητής της Χρυσής Σφαίρας για το «Squid Game», συνδέθηκε με τη show biz για περισσότερα από 60 χρόνια, αν και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του έχει συνδεθεί με το θέατρο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Παραδέχεται ότι έχει κλειστά τα φώτα κατά τη διάρκεια της…ερωτικής επαφής

HerNews ka

Will Smith- Oscars 2022: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χαστούκισε επί σκηνής τον Chris Rock;

HerNewskl

Rihanna: Σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον A$AP Rocky στο Coachella (ΦΩΤΟ)

HerNews ka