HerNews.gr
Ψυχολογία

Τι να φορέσεις ενώ δεν είσαι σε “mood”

Πολλές φορές νιώθουμε χάλια, νιώθουμε “περίεργα” και έχουμε κακό mood που λέμε. Τι μπορούμε να κάνουμε για ανεβάσουμε τη διάθεσή μας; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Την εξωτερική μας εμφάνιση.

Όταν βρίσκεσαι σε μια αδιάθετη διάθεση, η ιδέα του να επιλέξεις το σωστό ντύσιμο μπορεί να φαντάζει δυσάρεστη. Ωστόσο, να ξέρεις ότι ο τρόπος που ντύνεσαι μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου και να σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να φοράς ο,τι ρούχο θέλεις ακόμα και όταν είσαι αδιάθετη:


1. Προτίμησε άνετα ρούχα:

Όταν νιώθεις κακή διάθεση, η άνεση είναι κλειδί. Επέλεξε μαλακά, φαρδιά ρούχα που δεν περιορίζουν την κίνησή σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ελεύθερη.

2. Πρόσθεσε Χρώμα:

Τα φωτεινά χρώματα μπορούν να αναβαθμίσουν τη διάθεσή σου. Δοκίμασε να ενσωματώσεις μια έντονη απόχρωση στο ντύσιμό σου, όπως ένα κίτρινο τοπ ή ένα πράσινο παντελόνι, για να αναζωογονήσεις την εμφάνισή σου.


3. Επένδυσε σε αξεσουάρ:

Ακόμα και αν δεν έχεις τη διάθεση να ντυθείς πολύ περίτεχνα, ένα στυλάτο αξεσουάρ μπορεί να αναβαθμίσει το ντύσιμό σου. Επίλεξε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή ένα χρωματιστό κασκόλ για να προσθέσεις λίγη λάμψη στην εμφάνισή σου.

4. Φόρεσε αγαπημένα κομμάτια:

Όταν νιώθεις κάτω, τα αγαπημένα σου κομμάτια μπορούν να σου φέρουν άνεση και ασφάλεια. Φόρεσε ένα αγαπημένο φόρεμα ή μια μπλούζα που σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

5. Προσαρμόσου στην κατάστασή σου:

Αν η αδιάθετη διάθεσή σου είναι λόγω κρύου ή ζέστης, επιλέξε ρούχα που να σε κρατούν ζεστή ή δροσερή ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Το να ντύνεσαι κατάλληλα όταν νιώθεις αδιάθετη μπορεί να βοηθήσει να ανακτήσεις λίγη από την αυτοπεποίθησή σου και να αισθανθείς καλύτερα για τον εαυτό σου. Θυμήσου ότι ο στόχος είναι να νιώθεις άνετα και αυτοπεποιθητικά με αυτό που φοράς, ανεξάρτητα από τη διάθεσή σου.

Jacquemus: H εντυπωσιακή συλλογή με ρούχα γραφείου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όσα μου έμαθε για το ένστικτο μια ταινία στο Netflix και ένα post της Σοφίας Καρβέλα

Her News

Στρες: 3 ασκήσεις για να χαλαρώσετε

Her News b

Εμπιστοσύνη: Γιατί δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ;

Her News