HerNews.gr
Διεθνή

Ariana Grande: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της με τον Dalton Gomez – Το «αστρονομικό» ποσό που θα του δώσει

Η Ariana Grande ολοκλήρωσε το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της, Dalton Gomez.

Η λύση του διετούς γάμου του πρώην ζευγαριού έγινε επίσημη την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπως ανέφερε το Associated Press.

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez είχαν διευθετήσει την υπόθεση τον Οκτώβριο του 2023, αλλά έπρεπε να περιμένουν έξι μήνες πριν τεθεί σε ισχύ η εντολή του δικαστή.

Η Ariana Grande και ο Dalton GomezΗ ποπ σταρ, η οποία έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 240 εκατομμυρίων δολαρίων, θα καταβάλει εφάπαξ πληρωμή 1,25 εκατομμυρίων δολαρίων στον Gomez χωρίς μελλοντική διατροφή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων.

H Ariana Grande συμφώνησε επίσης να δώσει στον Dalton Gomez τα μισά από τα έσοδα από την πώληση του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες και θα πληρώσει έως και 25.000 δολάρια για την αμοιβή του δικηγόρου του.

Η Ariana Grande και ο Dalton GomezΑφού η Grande και o Gomez υπέβαλαν ταυτόχρονα αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2023, πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι είπαν ότι είχαν ήδη επεξεργαστεί τις λεπτομέρειες πριν πάνε στο δικαστήριο για να εξασφαλίσουν έναν γρήγορο και φιλικό δικαστικό χωρισμό.

Τον Ιούλιο του 2023 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, ότι ο νικητής του Grammy και ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια είχαν χωρίσει , λέγοντας ότι “Πήραν μαζί την απόφαση. Είχαν προβλήματα πριν από τον Ιανουάριο , αλλά θέλουν να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι».

Μέρες αργότερα, αναφέρθηκε ότι η Grande συνέχισε με τον συμπρωταγωνιστή της στο “Wicked” Ethan Slater , ο οποίος υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, Lilly Jay, αμέσως μετά.

Ariana Grande

Ethan Slater and Ariana GrandeΗ Ariana Grande και o Dalton Gomez συναντήθηκαν στις αρχές του 2020 και επιβεβαίωσαν τη σχέση τους στο μουσικό βίντεο «Stuck With U» της ίδιας και του Justin Bieber τον Μάιο.

Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2020 και παντρεύτηκαν κρυφά τον Μάιο του 2021.

Η ποπ σταρ, που έβγαινε στο παρελθόν με τους Pete Davidson, Mac Miller και Big Sean, κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ εμπνευσμένο από το διαζύγιό της με τον Gomez , με τίτλο “Eternal Sunshine”, νωρίτερα αυτό το μήνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΗΠΑ: “Μην αφήνετε τα χρυσόψαρα σας σε λίμνες”

Her News

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί απουσίαζε από το βίντεο διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον;

HerNews ka

Madonna: Κυκλοφόρησε το φρικιαστικό μουσικό βίντεο του «American Life» που είχε απαγορευτεί πριν από 20 χρόνια

HerNews ka