HerNews.gr
Social News

Bella Hadid: Μόλις απέδειξε ότι δεν είναι εύκολο να είσαι supermodel

Η Bella Hadid έδωσε στους θαυμαστές μια γεύση από την εκτενή ρουτίνα ευεξίας της με 10 βήματα, η οποία περιλαμβάνει την πρόσληψη τζελ από βρύα θάλασσας και περισσότερες από δώδεκα καθημερινές βιταμίνες.

«Καλημέρα μαζί μου πριν αρχίσουμε να φτιάχνουμε πράγματα για εσάς», έγραψε λεζάντα σε ένα βίντεο του TikTok το Σαββατοκύριακο, προσθέτοντας ετικέτα στη νέα της επωνυμία ομορφιάς, Orebella.

Η ρουτίνα ευεξίας της Bella Hadid

Μπέλα ΧαντίντΞεκίνησε το πρόγραμμα συνδυάζοντας τρεις ορούς και ένα υγρό σε ένα ποτήρι.

Η Hadid το ακολούθησε με μια ποικιλία βιταμινών – 14 για την ακρίβεια – τις οποίες ήπιε με έναν πράσινο χυμό.

Το επόμενο βήμα περιελάμβανε τη λήψη ενός ποτηριού τζελ με βρύα θάλασσας.Μπέλα ΧαντίντΚατανάλωνε επίσης υγρά ιοντικά ιχνοστοιχεία, έφαγε ένα κρουασάν και άνοιξε ένα μη αλκοολούχο spritz από το εμπορικό σήμα της, Kin Euphorics.

Στη συνέχεια, η Hadid πέρασε στο αρωματικό μέρος της ρουτίνας, απλώνοντας αιθέρια έλαια στους καρπούς και το λαιμό της και κάνοντας έναν καθαρισμό με φασκόμηλο.

Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret, που εντυπωσίασε με ένα μακρυμάνικο κρεμ πουλόβερ με ασορτί παντελόνι, φόρεσε επίσης πολλά κρυστάλλινα βραχιόλια στους καρπούς της και ολοκλήρωσε τη ρουτίνας της γράφοντας στο ημερολόγιό της.

 

Ρουτίνα ευεξίας Bella HadidΗ Bella Hadid ήταν πολύ ασαφής σχετικά με τις λεπτομέρειες του νέου της εγχειρήματος ομορφιάς, εκτός από το ότι μοιράστηκε ένα βίντεο με εικόνες με θέμα το διάστημα και ένα κοντινό πλάνο του ματιού της.

Υπάρχουν μερικές εικασίες ότι η σειρά μπορεί να επικεντρώνεται σε αρωματικά προϊόντα.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει «αρωματικές λοσιόν και έλαια για το σώμα και το πρόσωπο» μαζί με προϊόντα περιποίησης μαλλιών, κεριά, αρώματα και «plug-in διαχυτές για αρωματικά έλαια».

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️🤍🫶🏼🪩 #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ – SoBerBoi

Bella Hadid: Λανσάρει το δικό της beauty & wellness brand

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Ρουβάς: Εύχεται στην Κάτια Ζυγούλη για τα γενέθλιά της και το Instagram «λιώνει»!

Her News b

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή ανάρτηση για τους άνδρες της ζωής της

Her News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανέβασε φωτογραφία με τον σύντροφό της Γιάννη Καραβασάνη για πρώτη φορά

Her News