HerNews.gr
Διεθνή

Νέα Υόρκη: 8 μηνών βρέφος έχει κερδίσει 4.000 δολάρια από το μόντελινγκ

Ένα βρέφος από το Long Island που ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 5 μηνών έχει ήδη κερδίσει 4.000 δολάρια ως το πρόσωπο των καμπανιών Walmart και Costco.

Η MJ γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 2023 και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ αφού η μητέρα της, Sarah Lutzker, 27 ετών, υπέβαλε χαριτωμένες φωτογραφίες στο State Management Kids NYC.

Η MJ έκανε την πρώτη της φωτογράφιση σε ηλικία 2 μηνών για το Babylist, μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εγγραφείτε για δώρα μωρών.

Έκτοτε, η 8 μηνών MJ έχει γίνει μοντέλο για τη Walmart, την εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων Hanna Andersson , την πωλήτρια σαλονιών Noggiwear , την Koala Babycare και την Costco.Η MJ Lutzker γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 2023 και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ αφού η μητέρα της, Sarah, υπέβαλε χαριτωμένες φωτογραφίες στο State Management Kids NYC.

Το βρέφος του Long Island έχει ήδη κερδίσει 4.000 δολάρια ως το πρόσωπο των καμπανιών Walmart και Costco.«Ήμουν πολύ ανήσυχη για την πρώτη της φωτογράφιση», είπε η μητέρα της. «Ειλικρινά ήταν σαν μια εξωσωματική εμπειρία. Δεν ήξερα τι συνέβαινε, καθώς δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο».

Η Lutzker παντρεύτηκε τον σύζυγό της Jeff, 27 ετών, τον Σεπτέμβριο του 2022 και έμεινε έγκυος τον επόμενο μήνα.

« Ήμουν σε τοκετό για 32 ώρες. Μέχρι να την κρατήσω στην αγκαλιά μου, ήμουν τόσο κουρασμένη και μόλις μια ή δύο μέρες μετά μπόρεσα να τα πάρω όλα», εξήγησε η Lutzker.

Επίσης, σχεδίασε πετσέτες με κουκούλα για τη Walmart.Όταν η MJ ήταν 2 μηνών, η μητέρα της ζήτησε από τη φίλη της να δείξει σε ένα πρακτορείο μοντέλων μερικές φωτογραφίες της.

Η MJ επιλέχθηκε αμέσως από το πρακτορείο. Η πρώτη της φωτογράφιση ήταν μόλις 3 ή 4 λεπτά.

Η Lutzker επιμένει ότι «δεν προσπαθεί να αφαιρέσει από την παιδική ηλικία της MJ και να την κάνει μοντέλο». Είπε ότι καθώς η μικρή μεγαλώνει, θα μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει με αυτό.

Οι Lutzkers έχουν θέσει τα κέρδη της MJ σε ένα καταπίστευμα για χρήση όταν είναι μεγαλύτερη.Η Lutzker απολαμβάνει να συνοδεύει την MJ στα γυρίσματα και να μοιράζεται το ταξίδι της με τους 10.700 ακόλουθούς της στο TikTok.

«Είμαι τόσο τυχερή που έχω τον καλύτερο σύζυγο. Ο Τζεφ εργάζεται επιπλέον ώρες, οπότε δεν χρειάζεται να επιστρέψω στη δουλειά ακόμα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Irina Shayk για Tom Brady: «Αν μια μέρα νιώσω ότι θέλω να το μοιραστώ, θα το κάνω»

HerNews ka

Άνταμ Σάντλερ: Στέλνει λουλούδια στην Τζένιφερ Άνιστον κάθε χρόνο στη Γιορτή της Μητέρας μετά τους αγώνες της για να αποκτήσει παιδί

HerNews ka

Emma Stone: Κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού στα Critics Choice 2024 με το «Poor Things»

HerNews ka