HerNews.gr
Διεθνή

Σπάει τη σιωπή της η Shakira: «Ελπίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που γράφω για τον Gerard Pique»

Από τον χωρισμό της Shakira και του Gerard Pique, που συνέβη στα μέσα του 2022, υπήρξαν διάφορες εκδοχές για το τι συνέβη, με πολλές φήμες.

Ωστόσο, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια μίλησε για να ξεκαθαρίσει το θέμα στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του επόμενου άλμπουμ της, με τίτλο «Las mujeres ya no lloran», μια φράση που προέρχεται από τη συνεργασία με την Bizarrap που ονομάζεται «Music Sessions Vol. 53′. Ο τίτλος μεταφράζεται σε «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια».

Σε συνέντευξή της στα βρετανικά ΜΜΕ The Times, η τραγουδίστρια μίλησε για όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, κάνοντας διάφορες διαψεύσεις.

Τι συνέβη στη σχέση της Shakira και του Piqué, σύμφωνα με την ίδια;

Σε μια από τις πιο σκληρές και ειλικρινείς απαντήσεις της, εξήγησε τι συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας:

«Έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή για τον Gerard Pique. Υπήρχαν πολλές θυσίες για την αγάπη. Για πολύ καιρό σταμάτησα τα πάντα για να είμαι δίπλα του για να παίξει ποδόσφαιρο… Για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε παύση για να να είμαι δίπλα του», είπε.

Και σε προβληματισμό, έχοντας μοιραστεί μια 12χρονη σχέση μαζί του, η 47χρονη εξήγησε τη μεγάλη διαφορά μεταξύ της ζωής της στον κόσμο της μουσικής και του τι συμβαίνει με έναν ποδοσφαιριστή ή έναν κορυφαίο αθλητή : «Η ενσυναίσθηση είναι το κλειδί στη δουλειά ενός καλλιτέχνη. Ένας αθλητής βρίσκεται σε διαρκή εμπόλεμη κατάσταση και πρέπει να αποφύγει πάση θυσία την ενσυναίσθηση. Γι’ αυτό μάλλον είναι πολύ κακή ιδέα για έναν καλλιτέχνη να σχετίζεται με έναν αθλητή».

Για μερικούς ανθρώπους, η Shakira έβγαλε χρήματα και εκμεταλλεύτηκε τον χωρισμό της, αλλά η άποψή της είναι πολύ διαφορετική, ειδικά δεδομένου ότι η διαδικασία τη βοήθησε στη δημιουργία της μουσικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

«Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια στη ζωή μου που διαλύθηκαν μπροστά στα μάτια μου που έπρεπε με κάποιο τρόπο να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου, μαζεύοντας τα κόκαλα από το έδαφος και ενώνοντάς τα όλα μαζί. Και η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν η μουσική», είπε η Shakira.

Η Shakira και τα τραγούδια για τον Gerard Piqué, τον Voldemort της

Αυτός ο χαρακτήρας, ο πιο κακός κακός του έπος του Χάρι Πότερ που δεν αναφέρθηκε από φόβο, έχει χρησιμοποιηθεί στην Κολομβία και σε πολλές ισπανόφωνες χώρες για να αναφερθεί σε εκείνους τους ανθρώπους στους οποίους είναι καλύτερο να αναφερθούμε.

Σήμερα, η Shakira είναι έτοιμη να μιλήσει για αυτόν τον «κακό» στην ιστορία της και έτσι αναφέρθηκε στον Gerard Pique, εξηγώντας ότι η «τελευταία» εγκεκριμένη αναφορά θα μπορούσε να είναι το τέλος των τραγουδιών που την είδαν να μιλάει για όσα έχει περάσει. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

«Σχετικά με τον Βόλντεμορτ, αυτόν που δεν μπορεί να κατονομαστεί; Ελπίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που γράφω γι’ αυτό και για εκείνον. Ένιωσα ότι υπήρχε ακόμα κάτι εκεί, κολλημένο στο λαιμό μου και έπρεπε να το βγάλω. Το έπαιξα στον επικεφαλής του μάρκετινγκ της Sony και άρχισε να κλαίει. Δεν είχα ξαναδεί άντρα να κλαίει στο στούντιο μου», είπε η Shakira.

Έτσι εξήγησε την απόφαση να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι, μετά από μια σειρά από singles και συνεργασίες: «Te felicito» με τον Rauw Alejandro, «Monotonía» με τον Ozuna, «Music Sessions Vol. 53′ με τον Bizarrap, το ‘TQG’ (Te Quedé Grande) με την Karol G και το ‘El Jefe’ με τον Fuerza Regida.

Σχετικά με τη νέα της κυκλοφορία του 2024, η οποία έχει αυτές τις συνεργασίες και μερικές άλλες με διάφορους ήχους και τραγούδια που περιγράφουν τη νέα της ζωή, η Κολομβιανή εξήγησε στους Times ότι είναι «ένα συναισθηματικό, έντονο και ευάλωτο μείγμα, που ταλαντεύεται μεταξύ ποπ, ραπ , reggaeton και μπαλάντα… αντιπροσωπεύει τη μετατροπή του πόνου σε δημιουργικότητα, της απογοήτευσης σε παραγωγικότητα, του θυμού σε πάθος και της ευαλωτότητας σε ανθεκτικότητα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Υπήρξαν πολλές επικρίσεις γύρω από την απόφαση της Shakira να μεταφέρει την κατάστασή της στη δημόσια σφαίρα, με τραγούδια για τη 10ετή σχέση της με τον Gerard Piqué.

Όμως η τραγουδίστρια εξήγησε ότι άρχισαν να συμβαίνουν εξωτερικά πράγματα, όπως ο ίδιος ο Sergio Ramos να της χαρίσει ένα Latin Grammy στην τελετή που έγινε στην Ισπανία.

Για να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις εναντίον της, εξήγησε ότι το όλο πλαίσιο ήταν «ένα κοσμικό αστείο… για να εξορκίσει πολλούς δαίμονες που την βασάνιζαν». Επιπλέον, η Shakira δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Ένιωσα καλά».

Shakira: Όσα δήλωσε για το φημισμένο “βάζο μαρμελάδας” & την απάτη του Gerard Pique

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον A$AP Rocky στο Coachella (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Kim Kardashian: Θέλει να κάνει κολιέ από τα οστά της μητέρας της

HerNews ka

Barbie: Η φωτογραφία του Ryan Gosling με πλατινέ μαλλιά

Her News b