HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό της: «Είναι μια εισβολή σε κάποια στιγμή της ζωής σου που πονάς»

Μία συνέντευξη εφ’ ολης της ύλης έδωσε στην «Ελένη» η Λένα Δροσάκη.

Η Λένα Δροσάκη είπε πως η μητρότητα την σόκαρε γιατί δεν ήταν προετοιμασμένη.

«Με σόκαρε η μητρότητα, δεν είχα ιδέα τι θα πει να εξαρτάται ένας άνθρωπος αποκλειστικά από σένα. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου και ακόμα υπάρχουν κομματάκια που θέλω να επαναφέρω. Πήρα 40 κιλά στην εγκυμοσύνη. Είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό.Άργησε πολύ το σώμα μου να ηρεμήσει από την εγκυμοσύνη και τη γέννα».Όπως είπε, οι γονείς της είναι εσωτερικοί «μετανάστες».

«Ήρθαν από την Πάτρα όπου έμεναν στην Αθήνα για να με βοηθήσουν με τον γιο μου. Πάντα στο μυαλό μου τριγυρνούν οι σκέψεις ‘’τι κάνει ο Αναστάσης’’ όταν δεν είμαι μαζί του και αναρωτιέμαι πότε θα απολαμβάνω πιο πολύ τις στιγμές».

Όπως είπε, τώρα που έγινε μητέρα «μαλάκωσε» μέσα της η συμπεριφορά της στην μητέρα της.

«Ήμουν δύσκολο παιδί. Όταν χώρισα ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν. Αλλά είναι μια εισβολή σε κάποια στιγμή της ζωής σου που πονάς», αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Απρίλιο η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, έπεσε σαν «κεραυνός» εν αιθρία.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες.

Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους», είχε δηλώσει τότε δημοσιογράφος της εκπομπής “Fay’s Time”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελπίδα: «Έπαθα ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο και με γλύτωσαν πάρα τρίχα»

Her News b

Κατερίνα Καινούργιου: “Όταν το έχω κάνει στη δική μου εκπομπή, δεν έχω το δικαίωμα να το ζητήσω από άλλους”

HerNewskl

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο που μάλλον έπεσε σε λάθος πρόσωπο»

HerNews ka