HerNews.gr
DECORNEWS

5 κανόνες για την αγορά επίπλων εξωτερικού χώρου που πρέπει να γνωρίζετε

Η επιλογή των σωστών επίπλων εξωτερικού χώρου για την αυλή ή τη βεράντα σας είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Σε αντίθεση με ό,τι νομίζετε, είναι μια διαδικασία που απαιτεί τόση σκέψη και προσοχή με την επιλογή κομματιών για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.

Πρώτα και κύρια, η επιλογή των επίπλων της αυλής έχει να κάνει με τον σωστό τόνο. Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου χρησιμεύουν ως η αρχική ματιά στην ουσία των εσωτερικών χώρων ή ως ενσάρκωση της εξωτερικής ατμόσφαιρας. Ωστόσο, πρέπει να ληφθούν υπόψη και άλλες σκέψεις, όπως το πώς λειτουργεί το επιλεγμένο υλικό με τον καιρό και πώς οι μετρήσεις ταιριάζουν για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο της αυλής που έχετε.

Διαβάστε παρακάτω τα 5 πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψην σας πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά επίπλων για τη αυλή ή το μπαλκόνι σας.

1. Επιλέξτε χρώματα προσεκτικά Μια αυλή με μπλε και άσπρο χρωματικό σχέδιοΤο χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στην αυλή σας όταν πρόκειται για την επιλογή αυτών των μεγάλων ειδών επίπλων. Μπορεί να μην έχετε σκεφτεί ένα συνδυασμό χρωμάτων για την αυλή σας, αλλά είναι τόσο σημαντικό όσο και οι εσωτερικοί χώροι σας. Σκεφτείτε πώς τα χρώματα των επίπλων σας ταιριάζουν και αλληλεπιδρούν με τα λουλούδια και τα φυτά ή το τοπίο και σχεδιάστε μια ομαλή μετάβαση από εσωτερικούς σε εξωτερικούς χώρους. Συλλογιστείτε το τοπικό πλαίσιο και το περιβάλλον για να εμπνευστείτε από τα χρώματα. Απομακρυνθείτε από πολύ λευκό.

Για τους περισσότερους από εμάς, η συντήρηση δεν αξίζει την αισθητική και είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρηθούν καθαρά. Εάν τα πιο ανοιχτόχρωμα μαξιλάρια είναι τα αγαπημένα σας, δοκιμάστε ανοιχτόχρωμο τόνο άμμου, μπεζ ή γκρι. Ομοίως, ίσως να μην θέλετε να είστε πολύ σκοτεινοί καθώς οι σκούρες καφέ και οι μαύρες αποχρώσεις αναπόφευκτα θα βυθιστούν στο γύρω τοπίο και δεν θα βοηθήσουν τα έπιπλά σας να ξεχωρίζουν.

2. Κρατήστε τα πράγματα ανάμεικταΤραπεζαρία στην πίσω αυλήΓια ένα ξεχωριστό στυλ αυλής που σας φαίνεται προσωπικό, θέλετε να δημιουργήσετε μια εμφάνιση. Τα έπιπλα της αυλής σας θα πρέπει να ενσωματώνουν τις προτιμήσεις σας και να εναρμονίζονται με το αρχιτεκτονικό στυλ και τον εξωραϊσμό του σπιτιού σας. Δώστε προτεραιότητα στην ανάμειξη υλικών και επωνυμιών για να δημιουργήσετε μια διαφορετική αλλά συνεκτική αισθητική. Ταυτόχρονα, αναζητήστε ευρήματα σε καταστήματα ή υπαίθριες αγορές που βάζουν τη δική σας σφραγίδα στον χώρο«Η ενσωμάτωση εξατομικευμένων κομματιών προσθέτει μοναδικό χαρακτήρα.

3. Εξετάστε τις διαστάσεις και τις ζώνεςΜια πίσω αυλή με υπαίθριο καθιστικόΕίτε έχετε ένα μικρό μπαλκόνι είτε ένα μεγάλο, είναι σημαντικό να μετρήσετε το χώρο σας και να κατανοήσετε τις διαστάσεις πριν αγοράσετε τα μοντέρνα έπιπλα εξωτερικού χώρου. Οι διαστάσεις θα σας βοηθήσουν επίσης να σχεδιάσετε το χώρο, ο οποίος είναι απαραίτητος για να βοηθήσει τη ροή και την κίνηση της πίσω αυλής.

Χρησιμοποιήστε και τα έπιπλα προς όφελός σας. Ένα χαλί καλού μεγέθους ή ένας καναπές εξωτερικού χώρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στη δημιουργία ζωνών για κοινωνικές συναναστροφές, φαγητό ή συγκέντρωση γύρω από μια εστία. Εάν έχετε μια μικρή αυλή , ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο είναι να διπλασιαστείτε με έπιπλα. Επιλέξτε πολυλειτουργικά αντικείμενα που εξυπηρετούν διπλούς σκοπούς.

4. Επιλέξτε το υλικό με σύνεση Εξωτερική βεράντα με έπιπλα κήπουΗ επιλογή του βέλτιστου υλικού για τα έπιπλα εξωτερικού χώρου σας είναι ζωτικής σημασίας. Τα έπιπλα πρέπει να είναι ανθεκτικά και κατασκευασμένα για να αντέχουν τα εξωτερικά στοιχεία. Είτε ζείτε σε μια ζεστή, άνυδρη ζώνη που μπορεί να λευκάνει υλικό με ισχυρές ακτίνες του ήλιου, είτε σε μια κρύα και βροχερή περιοχή που μπορεί να καταστρέψει το ξύλο ή την ταπετσαρία, το κλίμα και ο καιρός θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά.

Προσδιορίστε εάν το μέταλλο, το ύφασμα ή το ξύλο προτιμάται για άνεση ή αν προτιμάτε υλικά που απαιτούν λιγότερη φροντίδα και συντήρηση για χρήση σε εξωτερικούς χώρους όλο το χρόνο. Να είστε προσεκτικοί με τα φθηνά μεταλλικά κομμάτια γιατί μπορεί να σκουριάσουν. 

5. Διατηρήστε το ώστε να φαίνεται φρέσκο

Ένας υπαίθριος καναπές έπιπλα πίσω αυλήςΠριν δεσμευτείτε, σκεφτείτε πώς θα αποθηκεύσετε τα έπιπλα και τα μαλακά έπιπλά σας και πώς θα δεσμευτείτε να φαίνονται και να παραμένουν φρέσκα και καθαρά. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για να δείτε πώς συνιστούν να διατηρείτε τα έπιπλα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και εάν συνιστούν την αποθήκευση του τεμαχίου μέσα, εάν ο καιρός αλλάξει. Εάν συμβαίνει αυτό, επαναξιολογήστε για να δείτε εάν έχετε χώρο μέσα για να μετακινήσετε τα έπιπλά σας μέσα και έξω όπως και όταν χρειάζεται. Λάβετε υπόψη σας ότι η χρήση καλυμμάτων σε υγρούς χώρους μπορεί να οδηγήσει σε μουχλιασμένα έπιπλα εάν παραμείνουν καλυμμένα για πολύ.

6 τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα μικρό μπαλκόνι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρέπει οι κουρτίνες να ταιριάζουν με το χρώμα του τοίχου σας;

HerNews ka

Μικρές αλλαγές συνήθειας ώστε να διατηρείτε πάντα καθαρό τον πάγκο της κουζίνας σας

HerNews ka

Νιλ Πάτρικ Χάρις: Πουλάει το σπίτι του στο Χάρλεμ για 7,3εκ. δολάρια

Her News