HerNews.gr
Διεθνή

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Εμπνέει τους άντρες να «αντιγράψουν» τις… θηλές του

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε μια αξιοσημείωτη αύξηση στη ματαιοδοξία πολλών ανδρών. Δεν δίνουν μόνο προσοχή στη μόδα, τα αρώματα και τα καλλυντικά για το δέρμα, αλλά αναζητούν επίσης τρόπους να βελτιώσουν τη φυσική τους εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένης της καταφυγής σε χειρουργική επέμβαση. Τα δημόσια πρόσωπα, ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές, συχνά χρησιμεύουν ως πρότυπα από αυτή την άποψη και ένα τέτοιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο για δύο δεκαετίες είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, παρά την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τι συνεπάγεται η επέμβαση;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει γίνει έμπνευση για πολλούς άνδρες που θέλουν να «αντιγράψουν» το σχήμα των θηλών του.

Χειρουργοί στη Νέα Υόρκη έχουν παρατηρήσει αυτή την τάση και έχουν δει μια αύξηση των αιτημάτων για μια συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση που στοχεύει να επιτύχει θηλές παρόμοιες με αυτές του Μπέκαμ, η οποία κοστίζει 5.000 δολάρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Η χειρουργική επέμβαση για την επίτευξη θηλών σαν αυτές του Ντέιβιντ Μπέκαμ περιλαμβάνει τη μείωση του μεγέθους των θηλών για να γίνουν συμμετρικές και η διαμόρφωση τους σε σχήμα «αμυγδάλου», παρόμοιο με αυτό του Μπέκαμ.

Ο Δρ Marc Everett , πλαστικός χειρουργός του Μανχάταν, έχει αναγνωρίσει την αύξηση των αιτημάτων για αυτή τη διαδικασία. Μιλώντας στην Daily Mail, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε αξιοσημείωτη αύξηση στον αριθμό των ανδρών που αναζητούν χειρουργική επέμβαση στη θηλή για να μιμηθούν την εμφάνιση του Μπέκαμ.

«Ο κόσμος θέλει τις θηλές του Ντέιβιντ Μπέκαμ», δήλωσε ο Έβερετ σε συνέντευξή του στην Daily Mail.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Ο συνάδελφος χειρουργός, Δρ. Elie Levine μίλησε για την αυξανόμενη ζήτηση για το χειρουργείο.

«Είναι σίγουρα μια αυξανόμενη τάση, έχουμε περάσει από δύο τέτοιες χειρουργικές επεμβάσεις το χρόνο σε δύο κατά μέσο όρο το μήνα».

Όλες θα θέλαμε έναν David Beckham: Οι τρυφερές ευχές στη Victoria για τον Άγιο Βαλεντίνο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cardi B: Πέταξε το μικρόφωνό της σε θαυμάστρια που της πέταξε ποτό την ώρα τη συναυλίας – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που αποκάλυψε τη διάγνωσή του ενώ η Κέιτ την κράτησε κρυφή

HerNews ka

Μπραντ Πιτ: Νικητής στη δικαστική μάχη με την Αντζελίνα Τζολί

HerNews ka