HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Βασιλικός ειδικός αποκαλύπτει από τι είδος καρκίνου πάσχει

Μετά τη διαμάχη, το σοκ. Στις 22 Μαρτίου, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε στα έκπληκτα μάτια όλου του κόσμου ότι πάσχει από καρκίνο. Η μελλοντική βασίλισσα, με χλωμό πρόσωπο και βαθιά φωνή, εξήγησε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Μια πολυαναμενόμενη ομιλία, η οποία σηματοδότησε το τέλος ενός καταστροφικού επεισοδίου για την Ουαλία, ιδιαίτερα μετά τη διαμάχη για την παραμορφωμένη φωτογραφία. 

Ο Βέλγος δημοσιογράφος Marc Roche που ειδικεύεται σε βασιλικά θέματα, μιλώντας στο περιοδικό Gala μίλησε για την μορφή καρκίνου που πάσχει η Κέιτ Μίντλετον. «Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το παλάτι του Κένσινγκτον είπε ψέματα αφού είχαν αποκλείσει την ιδέα του καρκίνου. Κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να αρνηθεί τον καρκίνο πολύ γρήγορα. Και εδώ, αυτό είναι ένα σημαντικό επικοινωνιακό λάθος, λόγω της νεότητας των συμβούλων ή απλώς της έλλειψης εμπειρίας τους. Ούτε ο Τύπος γνώριζε, εκτός από τα προνομιούχα μέλη της Royal Rota , τα οποία ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση. Πολύ απλά γιατί το βίντεο αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής και οι εφημερίδες του Σαββάτου είναι αυτές που πουλάνε περισσότερο», δήλωσε αρχικά  ο Marc Roche.

Γιατί η πριγκίπισσα μίλησε σε βίντεο και όχι μέσω επίσημου δελτίου τύπου;

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι ερασιτέχνης φωτογράφος, εργάστηκε στη μόδα, τα γραφικά είναι πολύ σημαντικά για αυτήν. Είναι πάντα πολύ προσεγμένη στο βλέμμα της, στην εικόνα της, ασκείται συνεχώς, τρώει ελάχιστα. Και όπως έλεγε πάντα η Ελισάβετ Β΄: “Πρέπει να σε δουν για να σε πιστέψουν”. Αυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν το στήσιμο αυτού του βίντεο . Μόνη σε ένα παγκάκι σε έναν κήπο, με τζιν, με λίγο μακιγιάζ, η μόνη βασιλική πτυχή είναι το δαχτυλίδι της Λαίδης Νταϊάνα. Οι Βρετανοί ανακάλυψαν τον ήχο της φωνής της, είναι πολύ σπάνιος γιατί σπάνια μιλάει δημόσια. Η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να δείξει τον εαυτό της κοντά στον κόσμο και συγκεκριμένα να απευθυνθεί στη νέα γενιά που είναι ένα από τα αδύναμα σημεία της μοναρχίας», εξήγησε ο βασιλικός ειδικός.

Από τι ακριβώς πάσχει η Κέιτ Μίντλετον;

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου . Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνει στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο», αποκάλυψε.

Έπειτα σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, ο ειδικός απάντησε: «Δεν θα είναι για το Πάσχα όπως είχε προαναγγείλει . Μιλάμε περισσότερο για Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στους βασιλικούς αγώνες στο Ascot. Γνωρίζοντας την ανησυχία της να εμφανίζεται πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέο δελτίο τύπου. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω επικοινωνία για την κατάσταση της υγείας της».

Κέιτ Μίντλετον: Έτσι ανακοίνωσε στον γιό της Λούις την κατάσταση της υγείας της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώνονται συνήθως

HerNews ka

Αλ Πατσίνο: Θα πληρώνει 30.000 δολάρια τον μήνα στην Νουρ Αλφαλάχ για την διατροφή του γιού του

HerNews ka

Έγκυος για δεύτερη φορά η Rihanna: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στο Super Bowl

Her News