HerNews.gr
Μόδα

Αυτές είναι οι τάσεις στα σακάκια για την άνοιξη του 2024

Ανάμεσα στις βασικές τάσεις στα σακάκια της άνοιξης, βρίσκουμε ακούραστα το τζιν μπουφάν που μένει στη θέση του, σεζόν με τη σεζόν, ως must-have. Τίποτα περίεργο, καθώς είναι ένα κομμάτι ευελιξίας, που ταιριάζει εξίσου καλά με ένα total denim look όσο μια midi φούστα για να σπάσει την κομψή πλευρά.

Σημειώστε επίσης την επιστροφή του bomber, που παίρνει την όψη ενός vintage σακακιού, επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα της τάσης του κολεγιακού μπουφάν.

 Από την πλευρά του, το utility jacket, που χαρακτηρίζεται από τις πολλές τσέπες του, αναδεικνύεται σε μία από τις μεγάλες μόδες στη μέση της σεζόν. Τέλος, την ίδια στιγμή, τα κοντύτερα σακάκια, με crop cuts, θα είναι επίσης σίγουρα σε άνοδο, αν βασιστούμε στα κομμάτια που εντοπίστηκαν στην πασαρέλα άνοιξη-καλοκαίρι 2024 του Jacquemus , ενός από τους πιο επιδραστικούς οίκους μόδας στον κόσμο. 

Τόσα πολλά διαφορετικά αλλά εύκολα στην υιοθέτηση καθημερινά στυλ για να προετοιμαστείτε πριν την επιστροφή των καλοκαιρινών θερμοκρασιών.

Οι 6 τάσεις στα σακάκια για την άνοιξη του 2024

Το σουέτ σακάκι

Ήδη υιοθετημένο από τις Bella Hadid , Alexa Chung και Emily Ratajkowski , αυτό το βασικό στυλ έχει ακόμα ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Διαποτισμένο με μια εμφάνιση της δεκαετίας του ’70, το σουέντ σακάκι είναι αυτό που πρέπει να ποντάρετε για να φέρει μια πνοή μποέμ στυλ στην γκαρνταρόμπα σας.

Το cargo jacket

Ακολουθώντας τα βήματα του cargo παντελονιού, είναι η σειρά του σακακιού με πολλές τσέπες να επιστρέψει από τη δεκαετία του 2000. Ένα αναμφισβήτητα δροσερό στυλ που ανανεώνει κάθε look.

Το καπιτονέ σακάκι

Απαλές γραμμές, συχνά πολύχρωμες και μερικές φορές με ηλιόλουστες στάμπες: το καπιτονέ σακάκι προσθέτει αμέσως μια νότα φρεσκάδας στο ντύσιμό σας.

Το τζιν μπουφάν

Αδύνατον να χάσετε, το τζιν μπουφάν παραμένει, για άλλη μια φορά φέτος την άνοιξη, ασυναγώνιστο. Ο λόγος για ένα χαλαρό στιλ και τη σωστή δόση δροσιάς που το καθιστούν ένα αληθινό στυλ βασικό, διαθέσιμο, μέσα από την αύρα της μόδας των πιο σύγχρονων ετικετών.

Το κολεγιακό bomber

Επιστροφή στα γήπεδα των αμερικανικών λυκείων της δεκαετίας του 1980: στους διαδρόμους αυτών των ιδρυμάτων, μεταξύ των τάξεων και των ντουλαπιών, βρήκαν έμπνευση οι οίκοι που σημάδεψαν τη θριαμβευτική επιστροφή του μπουφάν του πανεπιστημίου, φέρνοντας πολύχρωμα oversized bombers.

Το cropped σακάκι

Τα κοψίματα συντομεύονται υπέρ των cropped jackets , σαν να κόβονται δίπλα στο δέρμα κάτω από τον αφαλό. Μια μισή σοφή, μισή σέξι τάση για να τολμήσεις μόλις επιστρέψουν οι ηλιόλουστες μέρες.

Τάσεις σε μπικίνι & μαγιό: Ποια θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας τη μεγαλύτερη τάση του 2023

HerNews ka

IDIL: Ανακαλύψαμε το site με τα ωραιότερα brands μόδας

Her News

Έβελυν Καζαντζόγλου: Bρήκαμε το παντελόνι που είναι ιδανικό για κάθε office look!

HerNewskl