HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Έτσι θα έχεις τέλεια γεύση & μυρωδιά «εκεί κάτω»

Θέλετε λοιπόν να μάθετε πώς να κάνετε την ευαίσθητη περιοχή σας να έχει ωραία γεύση; Δεν είστε μόνες, πολλές γυναίκες είχαν παρόμοιες σκέψεις. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να κάνετε τον κόλπο σας να μυρίζει όμορφα. Αυτό που πρέπει πρώτα να γνωρίζετε είναι ότι η φυσική γεύση και οσμή του κόλπου σας δεν είναι τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε, αλλά μπορείτε να ανακαλύψετε τρόπους για να κάνετε τον κόλπο σας να μυρίζει όμορφα, εάν κάτι συγκεκριμένο οδηγεί σε δυσοσμία.

Όχι, ο κόλπος σου δεν είναι τριαντάφυλλο. Ο κόλπος σας δεν είναι επίσης έξω από το σώμα σας. Αν ψάχνετε πώς να κάνετε τον κόλπο σας να έχει ωραία γεύση, πιθανότατα εννοείτε το αιδοίο σας, το οποίο περιλαμβάνει τα χείλη και την κλειτορίδα σας. Αυτό είναι το σημείο στο οποίο θα επικεντρωθεί ο σύντροφός σας όταν σας κάνει στοματικό έρωτα.

Μερικές φορές η μυρωδιά θα είναι πιο έντονη, όπως μετά από μια προπόνηση. Επιπλέον, μπορεί να έχετε γεύση σιδήρου κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Ορισμένα φάρμακα και τροφές μπορούν επίσης να επηρεάσουν τον τρόπο που μυρίζετε και τη γεύση του κόλπου σας. Για παράδειγμα, τα σπαράγγια και οι μεγάλες ποσότητες σκόρδου επηρεάζουν τα ούρα και τον ιδρώτα σας. Σκεφτείτε όλα αυτά τα πράγματα εάν προσπαθείτε να καταλάβετε γιατί ξαφνικά δεν μυρίζετε υπέροχα.Πώς να κάνετε την ευαίσθητη περιοχή σας να έχει «ωραία γεύση»

Υπάρχουν σίγουρα λιγότερες πληροφορίες σχετικά με τα κόλπα που θα κάνουν την ευαίσθητη περιοχή σας να έχει ωραία γεύση, όπως το πώς η κατανάλωση ανανά μπορεί να βελτιώσει τη γεύση της εκσπερμάτισης ενός άντρα. Ωστόσο, ισχύουν οι ίδιες γενικές αρχές. Αναρωτιέστε πόσο καιρό πριν πρέπει να φάτε ανανά; Εξαρτάται, και μια μόνο μερίδα πιθανότατα δεν θα δώσει στον κόλπο σας καλύτερη γεύση. Αντίθετα, προσθέστε περισσότερα γλυκά φρούτα στη διατροφή σας συνολικά.

Η υγιεινή διατροφή είναι σημαντική. Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης, επεξεργασμένων τροφίμων ή κρέατος μπορεί να μειώσει την ευχάριστη οσμή του σώματός σας, επομένως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με εκείνα τα τρόφιμα που δίνουν στον κόλπο σας άσχημη γεύση. Φροντίστε λοιπόν να τρώτε πολλά λαχανικά και φρούτα. Ίσως και ο ανανάς να βελτιώσει τη γεύση σας.

Η ενυδάτωση είναι επίσης σημαντική. Αυτό θα μειώσει την ένταση του ιδρώτα, των ούρων και του σώματός σας γενικά και μπορεί να κάνει την ευαίσθητη περιοχή σας να έχει καλύτερη γεύση. Επιπλέον, το πόσιμο νερό είναι καλό για τη σιλουέτα σας.

Ορισμένα πράγματα όπως το κάπνισμα τσιγάρων και η κατανάλωση αλκοόλ δεν θα σας βοηθήσουν. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ελαττώσετε ή να το κόψετε εντελώς για να κάνετε τον κόλπο σας να έχει καλή γεύση και μυρωδιά.Προετοιμασία για σεξ

Εάν ανησυχείτε για το πώς να κάνετε τον κόλπο σας να έχει ωραία γεύση ή πώς να κάνετε τον κόλπο σας να μυρίζει όμορφα, τότε μάλλον ανησυχείτε για το σεξ, ειδικά το στοματικό σεξ. Δεν θέλετε να ανησυχείτε τόσο για τη γεύση και τη μυρωδιά σας ώστε να μην μπορείτε να το απολαύσετε.

Το κλειδί είναι η προετοιμασία. Εάν συρθείτε στο κρεβάτι με έναν άντρα μετά από μια κουραστική μέρα ή αφού πάτε στο γυμναστήριο ή ακόμα και όταν έχετε περίοδο, μπορεί να μην αισθάνεστε τόσο φρέσκια ή “μυρωδάτη”. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε ντους;

Οι άνδρες συχνά ανησυχούν τόσο πολύ για το πώς μυρίζουν που δεν σκέφτονται τη δική σας μυρωδιά.

Κατά τη διάρκεια του ντους μπορείτε να ξεπλύνετε με ένα ειδικό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή. Σίγουρα θέλετε να μείνετε μακριά από προϊόντα με έντονο άρωμα λόγω του πόσο ευαίσθητος μπορεί να είναι ο κόλπος σας στις χημικές ουσίες. Ο κόλπος σας αυτοκαθαρίζεται, επομένως δεν χρειάζεται να καθαρίσετε το εσωτερικό του, μόνο εξωτερικά.

Ξεπλύνετε καλά με νερό και πραγματικά μπείτε εκεί, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να ξεπλύνετε τον ιδρώτα και τυχόν εκκρίσεις. Όταν ολοκληρώσετε τον καθαρισμό, στεγνώστε καλά την περιοχή. Η υγρασία μπορεί να παγιδευτεί, οδηγώντας σε μερικές funky μυρωδιές, αν δεν το κάνετε.

Ένας απλός και εύκολος τρόπος για να κάνετε τον κόλπο σας να μυρίζει όμορφα είναι να φοράτε φυσικές ίνες όπως βαμβάκι και φαρδιά παντελόνια για να επιτρέψετε στον κόλπο σας να αναπνέει. Αυτό επιτρέπει στον ιδρώτα στην περιοχή να στεγνώσει. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ο ιδρώτας δημιουργεί ένα ωραίο “σπίτι” για βακτήρια που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες, μυρωδιές και ακόμη και λοιμώξεις.

Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε σερβιετάκια με το εσώρουχό σας για να διατηρήσετε τον εαυτό σας φρέσκο. Υπάρχουν μερικές στο εμπόριο που είναι τόσο λεπτές που δεν θα τις προσέξετε καν και μπορείτε να τις πετάξετε. Επιπλέον, προστατεύουν τα εσώρουχά σας από τυχόν εκκρίσεις.

Κάτι άλλο που μπορεί να σας κάνει να μυρίζετε λιγότερο όμορφα; Το να φοράτε συχνά στρινγκ. Οι λεπτές λωρίδες υλικού μπορούν να μεταδώσουν βακτήρια και συνήθως δεν σας αφήνουν να μυρίζετε τόσο όμορφα.

Χειρουργός αποκαλύπτει το ένα μέρος του σώματος ενός άνδρα που δείχνει το μέγεθος του πέους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πολλαπλοί οργασμοί: Πως επιτυγχάνονται

Her News

Έρχεται το πρώτο unisex προφυλακτικό που αλλάζει τα δεδομένα στο σεξ

Her News

Tips που θα κάνουν τον οργασμό ακόμη καλύτερο

Her News