HerNews.gr
Διεθνή

Suki Waterhouse: Αποκάλυψε το φύλο του παιδιού της με τον Robert Pattinson

Λιγότερο από ένα μήνα αφότου κυκλοφόρησε η είδηση ​​ότι η μουσικός και μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Robert Pattinson, η Suki Waterhouse ανέβηκε στη σκηνή του Coachella το βράδυ της Παρασκευής και αποκάλυψε ότι το φύλο του παιδιού τους είναι κορίτσι.

«Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς το ξέρετε, αλλά είχα κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου πρόσφατα, μερικά αρκετά μεγάλα γεγονότα έχουν συμβεί», είπε η Waterhouse στη σκηνή. «Λατρεύω τις καταπληκτικές κυρίες και είμαι πολύ τυχερή που έχω τη δική μου μικρή καταπληκτική κυρία και γνώρισα την αγάπη της ζωής μου».

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς γεννήθηκε το μωρό τους, αλλά η Suki Waterhouse επέστρεψε στη δουλειά της και πάλι, με τον Robert Pattinson να βρίσκεται στο πλήθος. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι περίμενε παιδί τον Νοέμβριο του 2023, επίσης κατά τη διάρκεια μιας επί σκηνής παράστασης, στο Corona Capital Festival στο Μεξικό.

«Σκέφτηκα ότι θα φορούσα κάτι ιδιαίτερα αστραφτερό για να σας αποσπάσω την προσοχή από κάτι άλλο που έχω κάνει», είπε τότε η ηθοποιός και μουσικός. «Δεν είμαι σίγουρη ότι λειτουργεί».

Αφού ανέβηκαν στη σκηνή του Coachella, η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson εντοπίστηκαν να περπατούν στους χώρους του φεστιβάλ. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με γκρι κουκούλα και καπέλο του μπέιζμπολ, ενώ η Waterhouse φορούσε γούνινο παλτό και σορτς.

Λίγες μέρες πριν από το φεστιβάλ, η Suki Waterhouse μοιράστηκε μια πολύ ευάλωτη σειρά φωτογραφιών στο Instagram σχετικά με το ταξίδι της μετά τον τοκετό, αποκαλώντας το «τέταρτο τρίμηνο». H Waterhouse εμφανίζεται σε selfies στον καθρέπτη φορώντας σουτιέν και εσώρουχα, μεγάλο πουλόβερ και κρατώντας ένα μπιμπερό.

«Η περίοδος μετά τον τοκετό ήταν γεμάτη με συναρπαστική χαρά, τόσο πολύ γέλιο, δάκρυα, τόσες πολλές ορμόνες», έγραψε στη λεζάντα. «Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει πετύχει το σώμα μου και για την καλοσύνη και τη χάρη που έχω δώσει στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανάρρωσης».

Η Waterhouse μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία στις 4 Απριλίου κρατώντας το μωρό της, με τη λεζάντα «καλώς ήρθες στον κόσμο άγγελε».

Robert Pattinson: Η Suki Waterhouse ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία του παιδιού τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρους Γουίλις: «Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει»

HerNews ka

Kim Kardashian: Έγινε brand ambassador της Balenciaga μετά το πολύκροτο σκάνδαλο

HerNews ka

Kate Middleton: Η συγκινητική ανάρτηση λίγους μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

HerNewskl